Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2010, 13:32   #21
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
pascaltekin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
basarının garantısı olmayabılır zaten hıc bır seyın garantısı yok. olaya oyle bakılacaksa bız futbolcu almayalım gondermeyelım, kadro aynı kalsınn ne de olsa basarının garantısı yok... bnm bıldıgım futbol kalıtelı oyuncularla oynanır, kalıte oldugu yerde de mutlaka bır gun basarıda gelır..

borc konusuna gelınce basarının oldugu her yerde gelır mutlaka saglanır, sponsorlar reklam stad, vs vs bu gelırle borcunu kapatabılrsın veya aldıgın bır oyuncuyu seneye onu ıkı katlayarak satabılırsınnn ....

takım ornegı olarakta porto ornek verebılırım. gelırlerının hepsı basarıdan dolayıı, cl kazandıgı paralar basarılar ve bunun yanında futbolcuların bonservıs bedelı...
Iyide Portonun borcu yoktu zaten bu basarilari kazanirken.Birde Porto Uefa ve Sampiyonlar Ligini ustuste alirken cok yuksek paralar harcamadi.Ucuz adamlar alip bunlari Yildiz haline getirdi.Zaten adamlar yildiz olduktan sonrada hicbirini elinde tutamadi.Portonun scuat ekibi dunya uzerindeki 1 numarali ekip.Ozellikle G.Amerikadaki genc yetenekleri kesfetme konusunda uzerlerine yok.Bizim herseyden once bu tarz yapilanmalara gitmemiz gerekir.Tabii Sergenle,Sinan Enginle ya da bu yonetimin calistigi menajerlerle olmaz bu isler.
Dediklerin yapilir.Ama mali yapi duzeldikten sonra yapilir.Once kasanda para olacak sonra transfer yapacaksin.Veresiye transferle basarisiz oldugunu dusun.200 milyon borc 400 milyon olur birdahada altindan kalkilamaz.1 tane BJK var.Riske girmek yanlis olur.
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla