Alıntı:
okanrua´isimli üyeden Alıntı
1- sol bekte bakinin yerine ibrahim üzülmezin oynayacağını düşünüyorum ve bakinin de asıl yeri olan stoperde iyi bir yedek olacağını düşünüyorum. bu sebeple bu bölgede sorun göremiyorum.
2-ön liberoda klebersonun kesinlikle fiziksel açıdan güçsüz kaldığını düşünüyorum. o bölgeye transfer gerekiyordu.
3- libero mevkiinde koray avcıda gayet güzel oyun kurabilir diye düşünüyorum. yeter ki kademe hatası yapmasınlar.
4- bobo konusunda çok kararsızım. bazen inanılmaz işler yapıyor, bazense benden bile kötü oynuyor. bu adam iyi miii kötü müü. keşke yerine carew olsaydı.
5- klebersonu sağ içte kullanıp burak'ı forvete kaydırmak daha mantıklı geliyor bana. işte aradığımız hırçın yetenekli adam eksilten forvet. |
İşte budur.Tek tek bütün görüşlerin altına imza atarım.Yönetim savunmaya adam alamama konusunda ki beceriksizliğinin bedelini özellikle Avrupa maçlarında ağır ödeyecek.Toraman,Avcı,Mercimek,Kurtuluş,Doğan,Sede f hepsi birer saatli bomba.Hangisi patlarsa Beşiktaş illaki bir gol yiyor.Böyyyüüüüüüükkkkk başkanımız çok iyi bir takım kurduklarını söylemiş.Bu savunmayla Avrupa'da bir şeyler yapabileceğimizi düşünüyorsa ya beyni futbola basmıyor ya da bizimle t.......şak geçiyor.