31-05-2010, 21:34
|
#11 |
Tecrübe Puanı: 16  | Alıntı: OutKast´isimli üyeden Alıntı
Biraz beyin fırtınası yapalım. Duyum Falan yok. Sadece düşünceler.. Şimdi Quaresma Beşiktaşı istemese; Görüşmeye katılmaz. Menejerine istemiyorum der kapatır olayı.. Ayrıca Bizim yöneticilerimiz bu kadar peşinden koşmaz. Borsaya bildirilmez. Olay kapanır giderdi kimsenin ruhu duymazdı. Quaresma: Beşiktaş benimle ilgineliyormuş, umarım en kısa zaman çözümlenir bu iş. Dedi (Şampiyonlar ligi finalinden sonra) peki; Quaresma Bunu dedi sonra neden istemesin ? Gelelim bu çarşambaya (salıya) Başkan çarşamba günü dönecek (brezilyadan yada şiliden) Başkan direk görüşmenin olduğu yere gidebilir mi ? (gidebilir). Peki İmza atılabilirmi atılabilir. Benim tahminim; Başkan direk görüşme yapılacak ülkeye gidecek. (İtalyamı İspanyamı Portekizmi her neyse) Sonra İmza atılacak. Tesadüftür ki Salı günüde 1 HAZİRAN yani resmi imza atılabilir. Transfer sezonu açılıyor. Bunlar bir tesadüfmü sizce ? Bence değil. Salı günü imzalar atılacak. Sonra Başkan quaresma ile birlikte Türkiyeye gelecek ? Olabilirmi olabilir. Benim tahminim Aşağı yukarı böyle bir senaryo olacak. Olmazsa bile Quaresma gelecek. Bu Yorum Alıntıdır ! |
Ben de böyLe düşünüyorum. Daha İstanbuL'da yakLasık 20-25 gun geçicek daha sonra takımLa birLikte Almanya'ya gidiLecek. Takım kamp yaparken yönetim gurbetçi futboLcuLarLa görüşmeyi bitirecek imzayı attırıp direk kampa katıLması sağLanacak. Ayrıca Quaresma transferi aynı Ferrari gibi başkan gitçek koLundan tutup getircek. Neyse 2 gunumuz var. Alamasalarda yönetime tepki saçma oLur. Sen 2 sene önce 24 milyon euro gibi bir fiyata alınan adamı 7 milyona alıyorsun. futboLcu istemiyorsa yapıLacak bir şey yok. 
------------------rüştü-----------------
toroman---sivok---ferrari-------ismail
------------hamit-----ernst-----------
nihat-----------delgado-----quaresma
------------------bobo----------------
keske şu kadroyu kursak. Bence Fink yerine iyi bir türk aLmaLıyız. Bunun Hamit'ten baska aLternatifi de sadece Nuri Sahin ama o da cok genc. Çünkü fink cok yeteneksiz. sırf mücadele yetse finke ne gerek var ekrem yeter. O yuzden biraz da becerisi olan bir adam almamız gerekir.. |
| |