Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2010, 22:10   #409
Gokhan
Gogo

Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kölelikten falan demedim abi. Queresma bu pazarlığı böyle didikleyecek kadar tölerans tanıncak bir durumda değil olamaz. Ben zaten parayı verelim gelsin demiyorum vermesinler diyorum 4.5 milyon u çok önemli değil açıkçası bu tarz küçük hesaplar içine giren bir adam büyük resmi görmeyi nasıl becerebilecek ben merak içindeyim. Gelsin 3.5 milyonluk oyunu oynasın zaten her türlü öderler ona 4.5 milyonu seneye merak etmesin. Ben haberlar doğruysa Queresma nın bu kadar şımarık bir tavır sergilemeisne karşı böyle pasif bir tavır içine girilmesine karşıyım kısacası. Adam istediğini söyler istediği şartları sunar umrumda değil ama sırf Türkiye de ki baskı bilmem ne ayağına şu adama 4.5 milyon vereceklerse ben hiç gelmemesi gerektiğini düşünüyorum. Queresma iyi hoş gelirse futbol adına az da olsa iyi işler yapabilir belki ama asla bu paralarda diretmesine izin verilecek kadar büyük bir yıldız kredisi yoktur. Yönetim son teklifini sunsun gene yan çizerse hiç uğraşmasınlar gelsinler transfer dönemi bitcek hala queresma davasına kaptırdık gidiyoruz korktuğum zaten buydu hem deli gibi para vercez hem de başka doğru dürüst transfer yapamayacağız gene sonucu hüsran tabi ki. Biz de bir sene en azından bir hafta doğru düzgün top oynamak için umutla bekleyeceğiz yok şöle kadro kursun denizli yok böle kadro kursun. Önce o kadroya doğru dürüst adam almazsak devre arası denizli gider başkası gelir o yeni gelen de takıma alışamayacağı için doğru dürüst transfer yapamayacağından o da seneye gider öbürü gelir vs vs vs.
Onurcum bu durumda bizim yönetimin transfer politikasının yanlışı. Traftara sağlıklı bilgi verilmedi bugüne kadar. Takımın hocası bile önce oldu diyor sonra beklıyoruz diyor bunda saklanacak gizlenecek birşey yok çıkıp bir açıklama yapılsa ve transfer konusunda tek agızdan bilgi alsak böyle olmazdık. Geçen seneyi hatırlayın Ferrari için bile kaç defa gidilip gelinildi.

Bu haber ilk çıktığından beri yazıyorum eğer bu transfer gerçekleşirse ve yönetim bunun üzerine yatarsa hata yapar. Eksiğimiz sadece Q7 değil ona göre hareket edilmeli.

Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla