Yönetim kanadına tepkim ayrı abicim zaten şu ana kadar en ciddi transfer girişmimiz Queresma gibi görünüyor bir kaç tane genç oyuncu transferi haberi duydum onlar biraz umut veriyor bi de denizli gurbetçi falan istemiş 3 tane bu gibi haberlerle biraz mantığımı oturtmaya çalışıyorum ama bu queresma transferi konusunda mantığım artık olayların dışına çıktı. Senin dediğin gibi yönetimin hataları var oyuncuyla anlaşmadan sürekli açıklama yapıyorlar aynı mehmet topuz hatasına düşüyorlar. Hem oyuncu hem klüple anlaşma sağlanmadan basına böyle açıklamalar yapılmamalı gerçi ben görmedim ne dediklerini de sen diyosan doğrudur

Bi Denizli nin gelmesini istediğini duydum.
Atakan abi dediğin ihtimali eğer Queresma dünya kupasına gidecek olsa zaten ben de düşünüyordum ama bildiğim kadarıyla kadroda yok ki. Dünya kupası sonrası o kadar oyuncu pazarı içinde queresma kendisine 3.5 milyon verecek bir klübü nerden bulacak çok merak ediyorum. Yatan adama bizim Türklerden başka o kadar para vercek takımlar varsa onlar da katarda falan oluyor işte. Queresmayı suçladığım da yok benim aslında sadece olayı böyle yokuşa sürmesindeki mantıksızlığı çözmeye çalışıyorum hem kendisi kaybetcek hem bizi bu kadar oyalayalarak bize kaybettiriyor. Neyse bence transferde sonuca ulaşabilmek için son kritik haftamıza giriyoruz abicim gençler falan tamam da en azından 1-2 tane teknik seviyesi yüksek tecrübeli oyuncu lazım takıma tello delgado ile olmaz bu iş.