Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2010, 18:42   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ölümüne Kanka'lar

Click the image to open in full size.
2010 Dünya Kupası'nın favorileri arasında gösterilen Brezilya'da hazırlıklar son sürat devam ediyor.

İdmanlarda yıldız oyuncuları ile yakından ilgilenen Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga, Dünya Kupası'nda sahaya süreceği kadroyu da yavaş yavaş netleştirmeye başladı.

Savunma ve hücum bölgesindeki isimleri kafasında belirleyen genç teknik adam, orta sahada ise kullanacağı alternatif isimler üzerinde yoğunlaşıyor.

Bu isimlerden biri de Galatasaray forması giyen Elano Blumer... Performansı ne olursa olsun Elano'dan vazgeçemeyen Dunga, sarı-kırmızılı oyuncuya ilk 11'de forma vermeye hazırlanıyor.

Brezilya Milli Takımı kampında birbirlerinden neredeyse hiç ayrılmayan Elano ve Robinho ise bugün basın mensuplarının karşısına geçti. Brezilya'nın 2010 Dünya Kupası'nda şansını değerlendiren iki yıldız, takım olarak zorlu mücadeleye hazır olduklarının mesajını verdi.

Düzenledikleri basın toplantısında birbirlerine yaptıkları şakalarla dikkatleri üzerine çeken Robinho ve Elano, yaşadıkları samimi arkadaşlığı gözler önüne serdi.

Bir dönem Santos'ta birlikte forma giyen ve siyah-beyazlıların o dönemde elde ettikleri şampiyonlukta büyük bir pay sahibi olan Elano ve Robinho'nun yolları o tarihten sonra bir daha kesişmemişti.

Brezilya basını bir ara Manchester City'den Santos'a kiralanan Robinho'nun Elano'yu da Santos'a çağırdığını ancak Elano'nun bu teklife pek sıcak bakmadığını ve Galatasaray'da mutlu olduğunu söylediğini sütunlarına taşımıştı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla