Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2010, 20:07   #9
can35
 
can35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
NeoRock´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarında henüz sessizliğini koruyan Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimiz adına dış transferde ilk gelişme tanıdık bir isim ile ilgili olarak yankı buldu..

İç transferde sözleşmesi biten oyuncularımız ile henüz yeniden anlaşma sağlayamayan ekibimiz, bir yandan bu konuda çalışmalarını sürdürürken bir yandan da rotasyonu genişletme adına çalışmalara başladı. Ekibimizin ilk olarak eski oyuncumuz Barış Güney ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi..

İlk olarak Fanatik tarafından duyurulan haberde, daha önce 2006-2007 sezonunda da ekibimizin formasını giyen ve geçtiğimiz sezonu da Beko Basketbol Ligi’ne veda eden Kepez Belediyesi’nde tamamlayan Barış Güney ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve bu transferin artık imza aşamasına geldiği vurgulandı..

Geçtiğimiz sezon Kepez Belediyesi forması ile Beko Basketbol Ligi’nde 25 maça çıkan Rebii Barış Güney, bu maçlarda ortalama 25.2 dakika süre alırken; 7.0 sayı, 3.2 ribaund, 3.7 asist ve 1.6 top çalma ortalamaları ile mücadele etmişti..

2006-2007 sezonunda ise ekibimiz ile de 25 maça çıkan 27 yaşındaki ve 1.95 boyundaki guard, bu sezonda ise; 3.8 sayı, 1.5 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları ile forma giymişti..

www.BjkBasket.org
barış güney gibi vasat bir basketbolcunun alınması çok saçma
__________________
Click the image to open in full size.
can35 Ofline   Alıntı ile Cevapla