Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2010, 15:03   #672
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Quaresma'nın yerine Govou!

Quaresma'nın yerine Govou!

(SPORX ÖZEL HABER) Beşiktaş uzun süre uğraştığı Inter'in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma transferinde istediği sonucu alamadı. Beşiktaş yönetiminin transferde en büyük hedefi olarak belirlediği Quaresma transferinde olumsuz netice alması siyah-beyazlı taraftarları da oldukça üzdü.
Beşiktaş yönetim kurulu transferde yeni rotasını belirlemek için bugün bir araya geldi. Bu toplantıda daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'a önerilen Fransız oyuncu Sidney Govou isminin yeniden ön plana çıkabileceği öğrenildi.

Govou'nun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Ekrem Örenç tarafından Beşiktaş'a önerilen golcü oyuncu ile ilgili kararın bugün verilmesi bekleniyor. Beşiktaş Yönetim Kurulu'ndan Govou ile ilgili olumlu bir karar çıkması durumunda ise bu transferin gerçekleşme olasılığı çok yüksek gözüküyor. Örenç bu konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada; "Govou, Türkiye’de oynamaktan mutluluk duyacağını ifade etti. Bonservis sorunu yok. Sadece kendi alacağı ücret var. Beşiktaş'ın önceliği Quaresma ama Govou için bizimle görüştüler. Sanırım, Quaresma transferinin seyrine göre Sidney'e teklif götürecekler" demişti. FRANSIZ YILDIZDAN GOLLER!..

Lyon ile sözleşmesi sona eren ve Fransa'nın 23 kişilik Dünya Kupası kadrosunda da yer alan Govou'ya çeşitli Avrupa kulüplerinden de teklifler olduğu biliniyor.
Ancak Türkiye'deki mevcut vergi sistemi nedeniyle oyuncunun daha fazla para kazanacağını düşünerek Beşiktaş'a daha sıcak bakacağı tahmin ediliyor.
Haber: Hilmi SEVER



02.06.2010
Kaynak : Sporx.com
themadpol Ofline