Konu: E-Besiktas
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2010, 15:48   #7
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kulübümüz’ün Başkan Yardımcısı ve İstişare Heyetleri Başkanımız Erdoğan Toprak, Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, Asbaşkanımız, Muhasip Üyemiz, Yönetim Kurulu Üyemiz Engin Baltacı, Futbol Komitesi Üyesi, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Üyemiz Doğan Küçükemre’nin yanı sıra, BJK Bilişim ve İletişim Heyeti’nde yer alan Birol Bakırsever, Birkan Erdal, Ali Orhun, Serdar Muslu, Haluk Kesim, Heyetlerimizin Koordinatörü Dr. Turhan Şalva, Kulübümüz’ün İletişim Koordinatörü Çiğdem Işık Özkan ve Bilgi İşlem Müdürümüz Halit Hatman’ın katıldığı BJK Bilişim ve İletişim toplantısı dün Akaretler’deki kulüp binamızda yapıldı.
İki aydır üzerinde titizlikle çalıştığı projeyi artık son aşamasına getiren BJK Bilişim ve İletişim İstişare Heyetimiz, Kulübümüz’de “e BEŞİKTAŞ” devrimi gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Dün yapılan BJK Bilişim ve İletişim Heyeti’nin toplantısında, Kulübümüz’de gerçekleştirilecek olan dijital devrim ile ilgili çalışmaların üzerinden geçildi, proje Yönetim Kurulumuz’a sunulmaya hazır hale geldi...
Heyetimiz tarafından hazırlanan proje, 3 aşamadan oluşuyor... Yeni internet sitemizin hayata geçmesi ile başlayacak olan projede, internet sitemiz başta olmak üzere Kulübümüz’ün çeşitli kaynaklarından “kayıtlı taraftar” datası oluşturulacak... Kayıtlı taraftar datasının belirli bir seviyeye gelmesinin ardından projenin hikayesi, Camiamız’a ve kamuoyuna duyurulacak. Bu projenin gerçekleşmesiyle kayıtlı taraftarlarımız; Kulübümüz’ün mümkün olan tüm faaaliyetlerine katılabileceği gibi, kulüp aracılığı ile sunulan tüm ürün ve hizmetlerden ayrıcalıklı olarak yararlanabilecek. Kayıtlı taraftarlarımız, Beşiktaş kimlik kartına da sahip olacak.
Kulübümüz’ün Başkan Yardımcısı ve İstişare Heyetleri Başkanı Erdoğan Toprak, BJK Bilişim ve İletişim İştişare Heyetimiz ile birlikte gerçekleştireceğimiz projenin Türkiye’de bir ilk olacağını ifade ederken, “Bu proje sadece Kulübümüz’ün tarihinde değil, Türk Sporu’nda bir devrim olacaktır. e BEŞİKTAŞ devrimi Kulübümüz ile taraftarlarımızın arasında daha sağlam bağlar oluşturacağı gibi; hem taraftarlarımıza hem Kulübümüz’e ciddi kazanımlar sağlayacaktır. Kayıtlı taraftar olarak, Beşiktaş kimliğine sahip olacak olan taraftarlarımıza, kombine kartlardan, deplasmanlara gitme ayrıcalığına kadar çeşitli kolaylıklar sağlanacaktır” diye konuştu.
Başkan Yardımcımız Erdoğan Toprak, Kulübümüz’ün bir yandan futbolda yeni sezon için hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da branşlarıyla, tesisleriyle, altyapısıyla, taraftarla ilişkileriyle, kurumsal sistemiyle ciddi atılımlar yaptığını belirtip, “Beşiktaş’ı her alanda yeniliyoruz. İstişare heyetinin mutfağında bunun gibi daha çok önemli projeler hayata geçirilecektir ” dedi.

Resmi Sitemiz
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla