Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2010, 18:26   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Flaş... Flaş... Schuster, Kartalhaber'e konuşmuş

Schuster'e Serdar Özkan ve Batuhan şoku
3 günden bu yana Siyah-Beyazlı takımın maç kasetlerini izlediğini belirten Bernd Schuster menajeri aracılığıyla çarpıcı açıklamalar yaptı.
Beşiktaş'ın yetenekli oyunculardan kurulu olduğunu belirten Alman teknik adam, "Özellikle İbrahim Toraman, Serdar Özkan'ı çok beğendim.
Serdar Özkan'ın Galatasaray'a transfer olduğunu hatırlatmamız üzerine Schuster, "takımın en yetenekli oyuncusu neden rakibe satıldığını anlamış değilim" yorumunu yaptı. şöyle devam etti:
"Oyuna sonradan giren genç uzun boylu futbolcunun (Batuhan) da satıldığını öğrenince çok üzüldüm. Modern futbolda böyle golcü dünyada bile çok zor bulunuyor. Eğer satıldığıysa yeniden alınması için girişimler yapılmalı."

Bu takım hiç çalışmamış
siyah-Beyazlı takımın kondisyon sorunu olduğunu vurgulayan Schuster, "Ben prensip olarak meslakdaşlarımı eleştirmem ancak takımda kondisyon sorunu olduğunu görmemek mümkün değil" dedi.
beşiktaş'ın son 5 ayda kondisyonersiz antrenman yaptığını belirtmem üzerine Schuster, "buna inanmak istemiyorum. Sizin mutlaka bir yanlışınız vardır. Gerçeği söylemiyorsunuz değil mi?" tepkisini verdi.

Beşiktaş ağır oynuyor
Siyah-Beyazlı takımın kendi yarı sahasından çok ağır çıktığını üstüne basa basa belirten Schuster, "Beşiktaş yarı sahasından orta sahaya o kadar yavaş çıkıyor ki. bu taraftarların sabrını taşıracak cinsten" dedi.

Taraftar en büyük gücüm
Beşiktaş'ın taraftarının dünyada bir marka olduğunu söyleyen Alman teknik adam "Beşiktaş tarafırının ne kadar ateşli olduğunu çok iyi biliyorum. Ancak seyrettiğim takımı çok beğenmedim. Beşiktaş'ta yapacak çok iş var. taraftarın sabrı ve desteğiyle iyi bir takım oluşturacağız" dedi.

Kartalhaber.com özel haberidir
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline