Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2010, 16:21   #28
beşiktaşkolik
 
beşiktaşkolik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mustafa Denizli'ye yeni görev

Beşiktaş yönetimi Mustafa Denizli'nin sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakması üzerine çözüm arayışına girdi... Düşünülen plan ise şu:

Denizli'nin sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevden ayrılmayı istemesinin şokunu atlatmaya çalışan Beşiktaş'ta çözüm arayışları sürüyor... Mustafa Denizli, teknik direktörlük görevinden ayrıldı ancak Beşiktaş'tan ayrılmadı. Basın sözcüsü Mete Düren, Denizli'ye futbolun tek patronu olma yani futbol koordinatörlüğü görevini teklif ettiklerini, deneyimli teknik adamın da bu teklife "evet" dediğini söyledi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR DENİZLİ'NİN ALTINDA ÇALIŞACAK
Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na açıklama yapan Düren, Mustafa Denizli'yle yolları ayırmalarının söz konusu olmadığını belirterek, "Sayın Denizli, bundan böyle kulübümüzün futbol koordinatörü olacak. Yeni gelecek teknik direktör Denizli'nin altında çalışacak" dedi.
Düren, yeni teknik direktörün Yıldırım Demirören ve Mustafa Denizli'nin ortak kararıyla belirleneceğini söyledi.

SPORTİF DİREKTÖR DENİZLİ
Beşiktaş Yönetimi, Mustafa Denizli'nin Sportif Direktör olarak daha az stresli ve daha az yorucu bir şekilde çalışmasını teklif etti. Teknik Direktörlük görevine ise Mehmet Özdilek gibi camianın içinden çıkmış ve Denizli'nin altında çalışmayı kabul edebilecek bir isim getirilecek. Ancak bu planın hayata geçmesi için önce Denizli'nin sağlık durumunun netleşmesi gerekiyor.
Ancak Denizli'nin sağlık durumu çok kötü işaretler verirse, Beşiktaş Yönetimi yeni bir teknik direktör arayışına girecek.
ÜÇ ADAY VAR YERLİ Mİ YABANCI MI OLUR BİLEMEM
Bernd Suchster'i şu aşamada düşünmediklerini ifade eden Düren, üç alternatif üzerinde yoğunlaştık Sayın Denizli ve Sayın Demiören, bu konuda bundan sonra daha yoğun çalışacaklar. Kısa sürede teknik direktörümüzü açıklayacağız. Yeni teknik direktör yerli mi olur yabancı bunu söyleyemem" şeklinde konuştu.

kaynak:internetspor.com
__________________
3 büyük yok iki büyük var

biri Allah(c.c.)

dğeri de 5iktaş
beşiktaşkolik Ofline   Alıntı ile Cevapla