Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2010, 13:23   #2664
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis

SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beşiktaş sadece kötü haberlerle manşet oluyor.

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Pazarlama ve Kartal Yuvaları`ndan sorumlu yönetim Kurulu üyesi Hakan Aksoy, siyah beyazlı camiada kaos varmış gibi gösteren gazete ve televizyonları eleştirerek, "İyi bir gelişmeyi manşetlerine çıkarmayan, başarılarımızı küçük haberler halinde sunan bizlere yeteri kadar yer ayırmayan medya, olumsuz gelişmeler olduğunda hemen gündemin ilk maddesine Beşiktaş`ı yerleştiriyor. `Beşiktaş`ta Deprem, Kaos` gibi manşetler atarak, ilk sayfalarda felaket tellaliği yapılıyor. Beşiktaş sadece kötü haberlerle manşet olabiliyor." dedi.

1903radyo`da yayınlanan Erhan Barış Karakuş ve Itır Esen`in sunduğu "Gündoğdu Beşiktaş" programına telefon bağlantısı ile katılan Aksoy, Beşiktaş Yönetimi`nden çelişkili açıklamalar geldiği yönündeki haberlerin de yanlış olduğunu söyleyerek, "Son toplantımızda transferler ve futbol takımımız ile ilgili bilgleri verecek arkadaşlarımız ve sayın Başkanımız Yıldırım Demirören bulunmadığı için bilgilenemedik. Bugün yeniden bir yönetim kurulu tolantısı düzenlenmesinin de sebebi budur" ifadelerini kullandı.

Celal Kolot`un 1903radyo`da katıldığı bir programda kendisini eleştirilermesine anlam veremediğini belirten Aksoy, "Ben radyonuzda Quaresma`nın transferini pazarlama açısından çok istediğimi, transferin gerçekleşmesi durumunda görevim gereği üzerime düşen her hazırlığı yaptığımı ve formaların hazır olacağını söyledim. Ancak bu ertesi gün gazetelere başka bir biçimde yansıdı. Medya organlarında alıntı haber yaparken ifadeler çarpıtılıyor. Bu da bu tip yanlış anlaşılmalara neden oluyor" dedi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu`nun yapacağı toplantıda transferler ve teknik direktör ile ilgili olarak yöneticilerin bilgilendirileceğini söyleyen Aksoy, "Bizler de gazetelerde duyduklarımızı biliyoruz.Buna çözüm getirmek için, kaosu ortadan kaldırmak için bu toplantıyı yapacağız." ifadelerini kullandı.

-HABER1903-

*Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©