Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2010, 09:39   #31
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu biraz mantik.Adam Besiktasliligimdan utaniyorum demiyor.Besiktasin dustugu durumlardan ve bu duruma dusurenlerden utaniyorum diyor.
Elestirenler mevcut durumdan cok mu memnun?
Bana kalsa daha agirini yazarim.
Mesela ben Sebayi,Bilgiliyi kufurle gonderenlerde utaniyor hatta tiksiniyorum.
Birkac kurus cikar icin BJK yi satanlardan nefret ediyor,onlarla benim Besiktas catisi altinda birlesme sebeplerimi sorguluyorum.
Burda ucuz populizm yapip ben Bjk yi cok seviyorum asla utanmam v.s. demekle kime neyi ispatliyorsunuz.
Kotuye kotu,utanilacaga utaniyorum demek erdemdir.
Geri kalan saksakci veya yagcidir.Ya da dusundugunu soyleyemeyecek cesaretten yoksun bir korkaktir.
ahlaka aykırı eylemlerden insanlık adına utanmak ,erdem değil insanlık gereğidir.Serdar Bilgili ye yapılanlardan utanmak için sadece ve sadece insan olmak yeterlidir
ancaak!.. alınan saha sonuçlarından dolayı,yanlış transferlerden dolayı ve hatta ve hatta kötü yönetimden dolayı utanç duymak ihtiyaridir..yani kimse kimse ile aynı şeyi düşünmek zorunda değildir..Eğer takımım kötü yönetiliyorsa ,istenilen sonuçları alamıyorsa sadece ve sadece üzülürüm..böyle şeylerden utanmak için insanın gerçekten de başka utanacak şeyi kalmamış demektir..
üzerine basa basa söylüyorum...
"Ben Beşiktaş'ı çok seviyorum asla ve asla utanmam"...
neden utanacakmışım,kimden utanacakmışım..üçbeş aptal fanatık FB liden veya üçbeş salak GS liden mi ..o zaman onlardan ne farkım kalır..
bunu söylüyorum diye bana şakşakçı ve yağcı demek için ;bir insanın hayatta ki şahsi beceriksizliklerinin ve başarısızlıklarının utancını tuttuğu takımın başarıları ile örtbas etmekten öteye gitmediğini,yani bozuk psikolojisinin bir gereği olarak böyle şeyler yumurtladığını düşünürüm..
Bana ,"Düşündüğünü söyleyemeyecek kadar korkak ve yağcı",diyecek adam eğer bunu yüzüme karşı söyleyemeyip sanal alemde sallıyorsa benim için sadece ve sadece "hiç" tir..yüzüme karşı söyleyip de ispat edemeyenin alnını karışlarım..
Kim miş o birkaç kuruş için Beşiktaş'ı satanlar kardeşim!..elinde buna dair hangi belge hangi bilgi var..Bırakın bu internet şaklabanlıklarını ve efeliklerini ..kimsenin kimseye kendi gibi düşünmüyor diye hakaret etmeye hakkı yoktur..
Herkes haddini bilsin...
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"

Konu Karetta2002 tarafından (05-06-2010 Saat 09:47 ) değiştirilmiştir..
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla