Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2010, 23:13   #35
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Irfan Abi:
Bazi konulardaki tanimlamalarimiz farkli olabilir.Fikir ayriliklarida olabilir.
Bunlarda hic sorun yok.Herkes ayni dusunmek zorunda degil.
Ama herkesin Besiktasi tutma sebebi ve Besiktaslilik anlayisinin ayni olmasi sozkonusu olamaz.
Burda konuyu acan arkadasa bazilari tarafindan yapilan "Benim gibi dusunmuyorsa Besiktasi tutmasin" muammelesi esas sorun.
Besiktasi bir kac kurus icin satanlar zamaninda bedava bilet alamadigi icin,para verip trubune girdikleri icin Baskanlara sovenler.
Bunu bilimiyormusunuz?
Su anda bedava bilet verildigi bilinmiyormu?
Carsi amblemli siyah,beyaz urunlerden elde edilen rantan haberiniz yok mu?
Sonrada esas Besiktasli onlar!
Bunlar kimseyi rahatsiz etmiyorsa bir diyecegim yok.
Açıkçası Atakan abi çarşı amblemli ürünlerden para kazanılması falan beni rahatsız etmiyor sonuçta Çarşı marka olmayı haketmiş bir topluluktur ama asıl sorun şudur ki senin de dediğin gibi rant meselesi önemli eğer Çarşı Beşiktaş ı amaç yerine araç olarak görmeye başlarsa işte orda büyük karşılıklar oluşmaya başlar Çarşı ismini doğuran Beşiktaş tır. Beşiktaş ın menfaatlerinin önüne geçmeye başlarsa "çarşı bile" geri plana atılabilmeli yeri geldiğinde yoksa gerçekten kötünün kötüsünü görmeye başlarız.

Ama bilet verme konusunda sonuna kadar karşıyım. Bedavaya tribüne girip sevgisini gösteren insanlarla parasını verip gösterenleri karşılaştırmam bile herkes bu takımı bir çok sevginin üstüne koymuş durumda bazıları bunu parayla muhasebe içine sokmaya çalışarak bize de hakeret ediyorlar buna sonuna kadar karşıyım karşı olmayana da karşıyım hatta.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla