Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2010, 23:40   #37
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Onurcum ben 2 yuzluluge karsiyim.BJK yi cok seviyorum,Sevinmek icin sevmedi,BJK den menfaat bekleyen .... gibi sozleri soyleyip bazilarinin nezdinde itibar kazananlar BJK kaynakli Carsi uzerinden para kazaniyor.
Carsinin amblemli urunlerin Kartal Pencesi urunleri ile rekabete girmesi BJK yerine kisilerin kazanmasi nekadar dogru?
Carsi BJK nin ruhudur ayagina BJK liler uyutuldu.Esas hesap baska.
Daha baska kirliliklerde var kulubun icinde.Bunlari ispatlayamayacagim icin yazamam.
Isin ilginc yani ben Hollandadan bunlari biliyorum Turkiyedekilerin cogu ayakta uyuyor yada bilmezlikten geliyor.
Soylendigi gibi muhtesem bir taraftarimiz yok.
Diyecegim budur.
abicim doğru yanlış diye değerlendirmedim ben o ürünleri satarken arz talep meselesi söz konusu eğer yönetim çarşı isminin telif hakkından dolayı bir kesim ihtiyacı olan insanlara destek bulunacam gibi bir şey söylediyse de buna rağmen kendileri satmaya devam ettilerse buna kızarım ama çarşı isminin marka değerinin kullanılmaması da doğru değil. Bu taraftarın hepsi zengin insanlar değil bu ürünlerden gelir elde edip hayatlarını bi şekilde devam ettirebilirler burda kimsenin hakkı yenmiyo etik olarak bazı şeyler tartışılabilir ama bilet durumundaki gibi insanların hakkı yenmiyor o açıdan söylemiştim. Bilet meselesi ise sonuna kadar ayıp ötesi birşeydir bedavaya bilet alıp avaz avaz bağırmayı da büyük marifet görenler var bu taraftarın içinde eminim bu en büyük ayıplarımızdan biridir klüpteki.

Muhteşem bir taraftarımız tabi ki yok 90 lardan itibaren çıkışa geçen BJK taraftarının bu eşsiz asi ruhu 2003 yılında bozulmaya başlamıştır umarız bunu farkeden birileri taraftarın da çorbaya dönen klüp yönetimi ve teknik personeller gibi olmasına izin vermez.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla