Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2010, 11:46   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gerçek Sahiplerden Doğru Seçim

Teknik Direktörümüzün bile belli olmadığı şu günlerde kadromuza YILDIZ oyuncu katmaya çalışmaları ve bunu borsaya bildirmeleri beni fazlasıyla memnun etti. Aslına bakarsanız benim yıldız mıldız beklediğimde yok başarıya aç sistemin yıldız yapacağı adamları transfer etmemiz bence daha mantıklı ancak Serdar Adalı'nın 2 yıldız açıklamasının ardından hepimizde ister istemez bir beklenti oluştu. Uzun bir bekleyişin ardından Hilbert gibi fan siteleri olan Avrupada parmakla gösterilecek kadar az bulunan böyle büyük bir isim ile görüşmelere başlanması YILDIZ beklentimizi karşıladı doğrusu. Ben kendi adıma 3 ay boyunca taraftarı istemediği halde beklentiye sokup sonrasında Alman YILDIZ Hilbert'i takıma kazandırmaya çalışmaları yönetime olan güvenimi daha da arttırdı.

Kulubun geleceğini ve taraftarın beklentisini karşılamaya yönelik böyle transfer haberleri bizleri çok mutlu ediyor ancak Avrupa'dan Hilbert gibi YILDIZ'ları getirmek gerçekten çok zor. Bu transfer gerçekleşmezse hiçbirimiz kızmayalım aksine bu kadar uğraştıkları için onlara teşekkür edelim. Eğer Hilbert gibi bir YILDIZ gelmeyi kabul etmezse yurtiçinde ki YILDIZ'lara yönelmeliyiz diyorum. Bu isimlere birkaç örnek verecek olursak ; G.Antepspordan Beto , Sivasspordan Kamanan'ı örnek olarak gösterebilirim.

Seçim sonrası çok kızmıştım ama BEŞİKTAŞ'IN GERÇEK SAHİPLERİ gerçekten kulubun geleceğini ve taraftarın beklentisini karşılayacak insanları seçerek çok doğru bir karar vermişler. Böyle düşünceli insanlarla beklenen başarı gelecektir. Hepimiz sabırlı olmalıyız takımda bu kadar YILDIZ oyuncu bulundurmak gerçekten zor bir durum bu nedenle bu YILDIZ oyuncuları oynatacak YILDIZ bir Teknikdirektör'de istiyoruz. Benim bu beklentime en uygun ismin Bülent Uygun olduğunu düşünüyorum. Umarım yönetim bu yönde de çalışmalara başlar ve önümüzde ki seneden itibaren Türkiye ve Avrupa'da herkesin gıpta ile baktığı bu kadro kupalara ambargo koyar.

Taraftarı her gün yeni heycanlara sürükleyen sevgili yöneticilerimize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla