Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2010, 10:00   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo'nun değeri 9 milyon Euro!

Beşiktaş yönetimi, her transfer döneminde ismi Fransız ve Rus kulüpleriyle anılan Bobo'nun değerini belirledi. Kara Kartal, Brezilyalı yıldızı için 9 milyon Euro istiyor.
Kara Kartal’ın geçen sezonki en skorer ismi olan Bobo için Fransız ile Rus kulüplerinin bu transfer döneminde de teklif yapacağı konuşuluyor. Her transfer döneminde ayrılacağı iddiaları gündeme gelen Brezilyalı futbolcunun bonservis bedeli de belirlendi. Yapılan yönetim kurulu toplantısında, Bobo’nun bonservis bedeli için, taliplilerden 9 milyon Euro isteneceği ve kesinlikle bu rakamdan aşağıya inilmeyeceği belirtildi. Ancak Bobo’nun da Beşiktaş’tan ayrılmak istemediği biliniyor...
‘Beni pas geçin!’
Ülkesinde güç depolayan Brezilyalı yıldız, tatil öncesinde FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Beni bu transfer döneminde yazmayın. Takımımla sözleşmem var ve gelecek sezon çok daha iyi olmak için dinleneceğim. Beşiktaş’tan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum” demişti. Bilindiği gibi Şampiyon Bursaspor’un hocası Ertuğrul Sağlam da, Bobo’yu kadrosunda görmek istediğini açıkça dile getirmişti.
Click the image to open in full size.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla