Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2010, 19:51   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Almanlara İlginç Yasak

Almanya Milli Takımı belki de motivasyon ve takım birlikteliğini artırmak, bazı şeylerin önlemini almak adına işi sıkıyor. İşte o ilginç uygulama:

Kadroda bulunan 23 futbolcuya içinde bazı tanımlanmış numaraların yer aldığı birer telefon dağıtan takım yetkilileri oyuncuların bu numaralardan birbirlerini aramasını engellemiş durumda.

Yıldızlar bu telefonlarla eşleri, ailelerini arayabiliyor fakat takım arkadaşlarına ulaşmak istediklerinde gidip onlarla konuşmak zorunda. Takımda defansın ortasında görev yapan Arne Friedrich bu konuyla ilgili olarak "Herkesin bir telefonu var ama birbirimize karşı çalışmıyor. Berlin'deki kız arkadaşımı arayabiliyorum ama diğer oyuncularla görüşemiyorum" dedi.

Arne Friedrich'in takım arkadaşı Per Mertesacker ise takımın Pretoria'da kaldığı beş yıldızlı otelde, oda içindeki telefonu kullanarak bunu çözdüğünü ifade ediyor: "Grup içinde aramak ve grup konuşması yapmak mümkün değil. Bize birer telefon verdiler ve içinde sadece tanımlanmış numaralar var. Ben de oda numarasıyla odadan odaya arama yapabiliyorum"

Almanya 2010 Dünya Kupası finallerinde ilk sınavını Pazar günü Avustralya ile verirken D Grubu'nda Sırbistan ve Gana ile de karşı karşıya gelecek.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla