Alıntı:
omen´isimli üyeden Alıntı
işte nasıl başarılı olunur örneği bir haber. Mesele yeteneği bulmada. Hiddinkin neden başarılı denizlinin neden başarısız olduğunun kanıtı. Biri arıyo tarıyo buluyo, diğerinin burnunun dibinde ama görmüyo. Yeteneği görüp kullanan başarılı olur ama risk alır, risk almayı göze alamayan ise yeteneği zaten göremez. |
Ne alaka abicim ya M.Denizli Necip i hemen sazan gibi bunda yetenek var diyip kadroya koysaydı o yükü kaldıramazdı Necip ki böyle bir çok oyuncu örneği var. Taraftar gibi gaza gelen cinsten olamaz t.d. hem oyuncusunun gelecekteki durumunu hem takımını düşünmek zorunda. Necip i bence profesyonel futbol hayatına çok iyi hazırladı M.Denizli üstündeki sorumluluğu o kadar güzel aldı ki Necip sadece futbol oynamayı düşünmeye başladı. Batuhan gibi bazı taraftarların desteğini arkasına alıp ben oldum artık arkadaş ya ne kasacam kendimi mantığında takılmadı yani. Hiddink bulmuş falan değil Hiddink zaten çıkışta olan bir oyuncuyu görmüştür sadece. Bu arada M.Denizli nin Aydın dışında gençlere de haksızlık ettiğini düşünmemekteyim ki Aydın ı da gönderen transfer yapma işini beceremeyen yönetimdir zaten. M.Denizli nin bıraktığı takıma bakarsak. İsmail ve Rıdvan alındı Necip ortasaha monte edildi ve ayrıca Atınç da son maçlarda iyi sinyaller verdi. M.Denizli genç düşmanı falan demeyi bırakın genç oyuncuları avrupadaki gibi değerlendirmeyin. Avrupada bir Messi nin futbol hayatına hazırlığı 13 yaşından başlıyor bu yüzden 17 yaşlarına geldiğinde oynamaya hazır oluyor bizde ise futbolcu bu eğitimi zaten 17 yaşında görmeye başlıyor. Daha profesyonel olmanın ne demek olduğunu bilmeyen gencecik insanları Messi gibi Rooney gibi kadroya sürsün istiyorsunuz bu yanlış Türkiye de böyle bir dolu oyuncunun futbol hayatı başlamadan bitti. Ben Necip için M.Denizli ye teşekkür ediyorum Necip bu profesyonellik kalıpları içinde çok çok başarılı bir futbolcu olacaktır bundan eminim. Bir parlayıp bir sönen bazı artistler gibi olmayacaktır.