Alıntı:
forza-kartal´isimli üyeden Alıntı
Flaş... Flaş... Schuster'den ilk açıklama Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Schuster daha önce menajeri aracılığıyla konuştuğu arkadaşımız İsmail Burak Topal'a Beşiktaşlı olarak ilk demecini verdi.
Schuster, İsmail Burak Topal'a verdiği demeçte şunlara yer verdi. " Bugün sayın başkan ve yöneticilerimizle beraber mutlu bir gün yaşıyoruz. Beşiktaş'a gelmek için sabırsızlanıyorum. Herkes Beşiktaş'ta bu sene neler olacağını çok dikkatli izlesin.
İsmail Burak Topal: İki yönetici haricinde tüm yönetim sizi istemiş. Ne diyorsunuz?
Schuster: Benim ismimi duymamışlarsa gerçekten yorum yapamayacağım
Taraftar hazır olsun
Muhteşem Beşiktaş taraftarını çok merak ediyorum. Liverpool maçı videolarını video blog sitelerinden bana izlettirdiler. Gerçekten inanılmaz. O seyirci önünde maç kaybetmek imkansız. Onlara bu sene gerçek Beşiktaş'ı izlettireceğim. Bu transferin gerçekleşmesinde başta sayın başkana ve yöneticilere teşekkür etmek istiyorum" dedi. Bir de durmadan beni rahatsız ettiğiniz için size teşekkür ediyorum" dedi. Kartalhaber.com |
hahaha tam komedi bu kolpa haber
ben bu tercihin hayırlı olacağını düşünenlerdenim..Camiamıza hayırlı uğurlu olsun..