Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
ezik olmakla ne alakası var kardeşim fikrini belirtmişin güzel bi şekilde. Ama sana karşı olduğum nokta zaten tiraj için para için herşeyin yapılması spor gazeteciliğine aykırı olan bir durum hadi politika siyaset olsa bi taraf tutarsın ona göre yayın yaparsın ama spor konusunda objektif olmak zorundasın böyle bir anlayış yok hangisinden daha çok para kazancaksam diğerini karıştırayım öbürünü şahlandırayım karşı olduğumuz zaten bu mantığın ta kendisi. Eğer bu mantığı savunacaksak beşiktaş ın yönetim seçimlerinde kendine rant sağlayan Y.D. nin de yaptıklarını savunalım çıkarlar doğrultusunda herşey mübah sonuçta böyle bakarsak. Beşiktaş ı Türkiye nin ilk spor klübünü 20 milyon taraftarını bi tarafına takan yok. |
Bu konuda gerçekten bende sana katılıyorum...Bunun doğru birşey olduğunu belirtmedim zaten.Ama bi söz vardır ya burası türkiye diye...Gerçekten burası türkiye...Amaç para kazanmak her ölçüde.Vede şampiyon olduğumuzda bile bunu diğerleri gibi yaşatmıyorlar bize...Yazımın başındada demiştim ya BİRŞEKİLDE şampiyonlukları kaybediyoruz...Ancak bize bu potansiyeli sağlayacak ne iyi bir t. direktör nede iyi futbolcular.Süleyman seba zihniyetinin geri gelmesi gerek.Biz fb ile gs ile saçma polemiklere girecek takım değildik...