Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2010, 06:04   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
` Goller Ketçap'a Benzer ´

Click the image to open in full size.
2010 Dünya Kupası'nda ne yapacağı en çok merak edilen isimlerden birisi de Cristiano Ronaldo. Dünyanın en pahalı oyuncusu ünvanını elinde bulunduran Portekizli yıldız, milli forma ile 16 aydır yaşadığı gol hasretini, salı günü Fildişi Sahilleri karşısında sona erdirme konusunda kendisinden emin gözüküyor.

Ronaldo, milli takımda 16 aydır gol atamamasının kendisini endişelendirmediğini belirterek, ''Uzun süredir gol atamamış olmak beni endişelendirmiyor. Goller ketçaba benzer, dökülmeye başladığında devamı gelir. Tanrı çalıştığımı biliyor. Bu konuda sakinim'' dedi.

Ronaldo, Bosingwa ve Nani gibi oyuncuların yokluklarının kendilerini üzdüğünü ancak bu isimlerin yerini doldurabileceklerini söyledi.

Bu arada Portekiz Teknik Direktörü Carlos Queiroz'un, Real Madrid'in süper yıldızını ileri uçta tek forvet oynatıp serbest oyuncu görevi vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Real Madrid'li Ronaldo, İspanya Birinci Futbol Ligi'nde geride kalan sezonda 26 golle gol krallığında üçüncü olmuştu. Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nda son golünü 11 Şubat 2009'da Finlandiya'yı 1-0 yendikleri hazırlık maçında attı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla