04-09-2006, 09:47
|
#30 |
Tecrübe Puanı: 26  | Alıntı: {ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı
Bu takım tek forvetli sistemde oynamalı zaten.Nobrenin harika bir forvet olduğunu düşünenlerdenim.Hava hakimiyeti,gücü,top ona çok gelmesede hep oyunda oluşu,ilerde top saklaamsı ve bitiriciliği ile bence beşiktaşın şu anda en değişilmez oyuncusudur,heleki yedekleri bobo-güleç ikilisi olursa nobre inşallah kalan 30 maçtada oynar demekten başka bir şey yok.Şu konuda artık sonuna kadar eminim mehmet sedef bu takımda oynamayı bakiden çok daha fazla hakediyor ve inşallah tigana bu ısrarından vazgeçer,hem ileri çıkabilen hemde yavaş yavaş savunma yapmasınıda öğrenebilen,diğerlerinden altyapıdan geldiği için kanımca daha başka bir gözle bakılması gereken bir adam ve artık onu kadoda görmeliyiz.İki önliberodan yanayım.Dediğin herşeye aktılıyorum ama koray konusunda asla.Bu adam ne kadar iyi gözüksede bizi çok maçta yakacak.Koray'ın 4-4-2 de tandem rolu üstenmesi bence çok büyük bir risk,ve bu risk ile bomba elimizde patlaaybilir.Koray savunmada ancak süpürücü görevini yapabilir ve rıza zamanında 3-5-2 nin tam ortasında ronaldonun yaptığı gibi bu görevi çok güzel eyrine getirebiliyordu ama Toroman varken onu göbekte oynatmak çok çok büyük hata bence.Toraman gibi benim türk oalrak gördüğüm en iyi stoperleren,güçlü,iyi zıplayan,tackling olarak cannavaro tarzında olan harika bir adamı devşirip bek yap korayı göbekte oynat aklım almıyor,koray önliberoda klebersonun aynında oynamalı,tabi fahriyle olan forma mücadelesini kazanırsa.Serdar kurtuluşun şimdi olmasa bile birkaç hafta sonra kesinlikle bu takımda yer almasını bekliyorum,ve çojk çok büyük hizmetler vereceğine eminim,çok iyi orta yapabilen ve zamanında müdahale edebilen bir adamdır.Geçen sene bursa maçlarında izlemiştim ve gözüme abatn tek adamdı nerdeyse.Birde şunu söyleyeyim hazırlık maçlarını kaybetmek çok hoşuma gidiyor,en azından hoca ne yapması gerektiğini biraz daha anlar,rico-kleb-delgado-burak 4lüsü uyumu sağlarsa çok kral takımız ne oluursa olsun... | nobrenin tek santrafor arkada delagado ve rico oynamalı doğru ama nobre bence bu bitiriciliğe sahip değil yani top sürüp gol vuuşu yapamaz zaten eziklerde de izledik kaleci ile karşı karşıya akdığında ayakla atamıyo...bu iş için gökhan g. daha iyi ama oda kafa atıp rakibi bozamıyo bobo bence yabancı kontenjanı için çok yanlış ama kendini toplarsa bunların arasında en fazla şansı olan adam diyrum.bu üçünün yapacağını bir adam yapmalı.bize böyle adam lazım. ben olsam bobo yu yollarım yerine gökhan ünal ı alırım 2 yabancı hakkım olur birini sola birini defansa alırdım.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON |
| |