Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2010, 11:00   #3
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis

SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mansimov'dan açıklama.

Click the image to open in full size.

Stoch için ne yaptı?

Stoch’un Fenerbahçe’ye transfer olmasında devreye girdiği iddia edilen iş adamı ve Beşiktaş kongre üyesi Mübariz Mansimov gerçekleri HABERTÜRK’e anlattı.

İyi bir Beşiktaş taraftarı olmasıyla bilinen işadamı Mübariz Mansimov hakkında, bir süre medyada Siyah-Beyazlı kulübe çok önemli bir yıldız oyuncu kazandıracağı haberleri yer almıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Fenerbahçe’nin Galatasaray’a önemli bir çalım atıp elinden kaptığı Stoch transferinde devreye girdiği ve Chelsea Kulübü’nü bile aradığı iddia edildi. Beşiktaş kongre üyesi olan iş adamı Mansimov, gerçekleri HABERTÜRK’e anlattı. Türk spor basınına ilk kez konuşan Mansimov, gazetelerde çıkan yalan haberlerden bir hayli dertliydi. İşte Mübariz Mansimov’un açıklamaları:

"AÇIK AÇIK SÖYLERİM"
Öncelikle ben Beşiktaş taraftarıyım. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yakın arkadaşım ancak Stoch transferinde iddia edildiği gibi benden yardım istemedi. O dönemde zaten Türkiye’de değil yurt dışındaydım. Ayrıca şu bilinmeli ki ben futbol adamı değil, iş adamıyım. Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinin yaptığı transferlere karışmam. Artık bu yalanlardan sıkılıyorum. Medya mensupları, hayallerine beni alet etmeyi bıraksın. Bir şey yapsam veya yapacaksam da çıkar açık açık söylerim. Allah’tan başka kimseden korkum yok. Ama bu yaşanmayan olaylar ve yalanların gazetelerde yer alması beni çok rahatsız ediyor.

HaberTurkSpor