Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2006, 11:34   #1
Samet_87

Samet_87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Angry Yerin Dibine Gir Medya...

ya bıktım artık beşiktaş üzerine yazılan saçma sapan yazılardan. bu nasıl gazeteciliktir. gençlerin çabuk yıpranacağını biliyolar ve en ufak fırsatı kaçırmıyorlar. şu habere bakın. bahsettikleri şampiyonlar ligi finali değil hazırlık maçı...

BEŞİKTAŞ BÖLÜNDÜ!!!

Jean Tigana, 3-1'lik Antalyaspor yenilgisini önemsemiyor. Yönetim ise tedirgin. Camiada, "Bize bu sezon da hüsran düşecek" diyenler her geçen gün çoğalıyor.

Yenilgi Tigana'yı üzmedi

Fransız hoca, Antalya yenilgisini lig için ölçü olmadığı görüşünde. Yönetim ise tedirgin....

İKİYE BÖLÜNDÜ
Yüzde 70 oranında as oyunculardan kurulu kadrosuyla çıktığı hazırlık maçında Antalyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş, ikiye bölündü. Camia ve yönetim oynanan futbol ve skoru şaşkınlıkla karşılarken, teknik direktör Tigana, yenilgiyi umursamıyor...

SIRADAN BİR MAÇ

Camia, Antalya maçından ders çıkarılması gerektiğini Click the image to open in full size.savunuyor. Bu karşılaşmanın lig için ölçü olmadığını düşünen Tigana ise "Bazı oyuncularımın performansını görmek istedim. Bu maçın kamptaki hazırlık maçlarından hiç bir farkı yok" yorumunu yaptı.
Samet_87 Ofline