Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2010, 11:08   #8
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
fanatikkartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Almanlardan hic birini gonderecegini sanmiyorum. ben sahsen Holoskoyu cok seviyorum gitmesini istemem. takimdaki yabancilardan Besiktasi en cok seven holoskodur hatta bazi turk futbolcularimizdan da daha fazla Besiktaslidir. adam bizim besteleri ezberledi ve soyluyor. en sevdigi beste kartal gol gol gol. bu sezon kotu sakatlik gecirdi ve dondugunde kendini fazla sikmadi tekrar sakatlanmasin diye cunku bir de dunya kupasi maclari vardi ondan, ama eminim ki yeni sezonda quaresma ile birlikte en fazla cosacak oyuncumuz holosko olacaktir. gonderilmesi gereken oyunu ise bence fink ve tabata olmalidir boylece takimda 8 yabanco kalir delgado, quaresma, holosko, ernst, sivok, ferari, bobo, tello. hilbert gelirse ki sanirim gelecek o zaman tello da satilacaktir hilbert gelmezse tello kalir. benim sahsi dusuncelerim bunlar
e abicim holoskoyu BJK tezahüratı ezberledi diye takımda tutuyorsun geçen sene Beşiktaş için en çok ter döken oyunculardan biri bir çırpıda yolluyorsun. Holosko dan beklentinizi anlıyorum haklı da olabilirsiniz ama şu takımda delgado yu tutup fink in yollanmasını anlayamıyorum mesela. Delgado oynasa oynasa bi sezonda 50 maçtan 15-20 tanesinde futbola benzer bişey oynar. Fink 50 maçın en az 45 inde takımı için herşeyi yapabilecek kapasitededir en azından yedek kalacak yabancılar içinde tutulmasını bile neden istemiyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum. Ernst ve Necip e alternatifiniz tello delgado queresma falan değil heralde belki hilbert olabilir ama o zaman da sağ tarafta açık oluşur hilbert bu yüzden o bölgeye alternatif olamaz. He şimdi toraman sivok deseniz o zaman da defansta açık oluşur ki toraman da o işi tam anlamıyla fink gibi yapamaz. Yani fink giderse bu takımda bütün yük Ernst ve Necip in üstüne kalcak Ernst yaşlanmaya başladı Necip de daha yeni sorumluluk almaya başlayacak bunun neresi mantıklı anlayamıyorum. Fink gidecek olursa ortasahaya kesinlikle adam alınmalı.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla