Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2006, 12:48   #13
pascalmania
 
pascalmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Arkadaşlar bu gazeteyi almayın aldırmayın daha öncede bu gazetenin eziklerin sözcüsü olduğu belgelenmişti bugün ayrı bir belgelendi bakın alt taraftaki haber eziklerle ilgili yıkamazlar manşeti ise başsayfadan verilmiş büyük puntolarla hemen yanındaki haber ise topice konu olan haber yani bölündüler başlıklı beşiktaş haberi bu kadar ********lik olmaz başka bir şey demiyorum

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.











Yıkamazlar
F.Bahçe'de yeni bir polemik başladı: "Alex, Kezman'a pas atmaz, Deivid'i besler. Kezman, Anelka gibi olur." Yöneticiler ise yeni komplo teorilerisine gülüyor.


Deivid atınca
Kanarya'nın yeni kadrosu, Beylerbeyi ile yapılan hazırlık maçında sahne aldı. Milli oyunculardan yoksun takımda Türk vatandaşı Aurelio dışındaki yapancıların hepsi forma giydi. F.Bahçe maçı 5- kazandı, Deivid iki gol attı. Kezman boş geçince polemikler başladı. Maçta Alex'in tüm pasları vatandaşı ve arkadaşı Deivid'e attığı,
Click the image to open in full size.Kezman'ı dışladığı iddia edildi. Komplo teoricilerine göre Alex aynı geçen yıl Anelka'ya yaptığını, Kezman'a yapacak. Tüm paslarını Deivid de Souza'ya atacak. Kezman'ı bilinçli şekilde gözden düşürecek.

Komik iddia
Teknik direktör Zico ve yöneticiler bu iddialar karşısında, "Bu kadarı da olmaz" yorumu yaptı. Alex ise, "Biz 100. yılda büyük başarılar için kenetlendik. Böyle iddialara cevap bile vermem" demekle yetindi. Zico, "Kezman'ı sakatlandığı için çıkardım. 90 dakika oynasaydı en az 2 gol de Kezman atardı. Alex hem iyi futbolcu hem iyi profesyonel. Pozisyonda kim daha uygunsa topu ona atar. Bu iddialar çok komik. Ben ilk günden beri iyi bir takım yaratmaya çalıştığımı söylüyorum. Biz takım olma yolundayız" diye konuştu.

Mümkün değil
F.Bahçeli yöneticiler ise iddialara, "ittifak" gözüyle bakıyor. Yöneticiler, "F.Bahçe'nin çok güçlenmesini kıskanan, önümüzü kesmek için plan yapan ittifakçılar var. Avrupa'da ve Türkiye'de kupaları alacak bir kadro oluşturduk. Transferler de hocamızın isteğiyle yapıldı. Böyle bir şeye Zico da izin vermez. Sorun çıkacağını düşünsek Kezman'ı almazdık. Bu iddialara göre sanki F.Bahçe'de bir Brezilya çetesi varmış izlenimi veriliyor. Alex, 100. yılda en güvendiğimiz oyuncu. Biz onun futbolculuğu gibi profesyonelliğine de kefiliz" dediler.

BiR GÖRÜŞ

Selçuk Yula: Anelka'yı Alex milli yaptı

Böyle bir iddia çok komik bence. Kezman sakatlanıp çıkmasa, Alex, ona da 3-4 gol attırırdı. Üstelik oyunda kaldığı süre içinde Alex'in paslarıyla Kezman 3 net pozisyona girdi. Anelka'yı Fransa Milli Takımı'na yeniden yollayan Alex'in paslarıdır. Başka takımlarda böyle tartışmalar niye olmuyor? Yorumu size bırakıyorum.
pascalmania Ofline