Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2010, 21:09   #14
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Dünyaca ünlü futbolcumuz Ricardo Quaresma, BJK İnönü Stadı’nda yaklaşık 25 bin taraftarımızın katıldığı imza töreninde kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeyi imzaladı. İstanbul'a ayak bastığı andan itibaren büyük ilgiyle karşılaşan Quaresma için BJK İnönü Stadı'nda bir organizasyon düzenlenirken, yaklaşık 25 bin siyah-beyazlı taraftarımız, bu tarihi ana tanıklık etti.
Quaresma'nın imza töreni için sahanın ortasında bir platform oluşturuldu. İmza töreni öncesi platformun iki tarafına kurulan ekranda Portekizli futbolcumuzun görüntüleri verildi. Numaralı tribüne Quaresma yazan 7 numaralı dev formalar asıldı.
TARAFTARLARIMIZ MAÇ ATMOSFERİ OLUŞTURDU
Yeni futbolcumuza büyük ilgi gösteren taraftarlarımız, statta oluşturdukları atmosferle maç günlerini anımsattı. Formalarıyla stada gelen taraftarlarımız, kapalı, eski ve yeni açık tribünleri tamamen doldurdu. Dün Atatürk Havalimanı'ndaki coşkuyu BJK İnönü Stadı'na taşıyan taraftarlarımız, imza töreni öncesi uzun süre tezahürat yaptılar. Birol Can, Beşiktaş marşlarıyla taraftarlarımızı coştururken, organizasyonun sunuculuğunu Itır Esen yaptı.
BÜYÜK COŞKU
Taraftarlarımızın sabırsız bekleyişleri ise Ricardo Quaresma’nın çıkış tünelinde gözükmesi ile sona erdi. Portekizli yıldızın sahaya çıkmasıyla beraber yanan meşalelerden dolayı BJK İnönü Stadı’nda bir süre göz gözü görmedi.
Geçtiğimiz sezon 7 numaralı formayı giyen ve ligin son maçında ayağı kırılan Rıdvan Şimşek de BJK İnönü Stadı’ndaydı. Portekizli yıldızla buluşan Rıdvan, 7 numaralı formasını Quaresma’ya verdi. İlk olarak tribünlerimizi selamlayan Quaresma daha sonra sahanın ortasına kurulan platformda Başkanımız Yıldırım Demirören ve Futbol Komitesi Başkanımız Serdal Adalı ile buluştu.
Quaresma’yı karşılarında görünce tezahüratlarının dozajını daha da yükselten taraftarlarımız dakikalarca tezahürat yaptı. Uzun süre tribünlerimizi izleyen ve taraftarlara üçlü çektiren Quaresma daha sonra kendisini 3 yıllığına Beşiktaşlı yapan sözleşmeyi imzaladı.
BAŞKANIMIZ YILDIRIM DEMİRÖREN: ''GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK TRANSFER BURADA''
BJK İnönü Stadı’ndaki muhteşem atmosferde yaptığı konuşmasına Hakkari’deki terör saldırısında şehit olan askerlerimiz için baş sağlığı dileyerek başlayan Başkanımız Yıldırım Demirören, “Taraftar istedi, camiamız istedi, hocamız istedi ve Quaresma geldi. Türkiye’nin en büyük transferini yaptık. Quaresma, kulübü, taraftarları sevdiği için geldi. Olan olmuştur. Geçmiş geride kaldı. Hep beraber, Quaresma gibi yıldızlarla şampiyonluğu kovalayacağız. Allah bizleri mahcup etmesin; Quaresma, Beşiktaş’a hayırlı olsun” diye konuştu. Başkanımız Yıldırım Demirören, Quaresma’ya üzerinde “Bir gün Herkes Beşiktaşlı Olmasın, Bırakın O Ayrıcalık Bizde Kalsın” yazılı şapka taktı.
QUARESMA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
Sahaya çıkışıyla birlikte taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu Quaresma, sözleşmeyi imzalamadan önce taraftarlara üçlü çektirdi. Platformun önünde basın mensuplarının bulunduğu bölüme gelen Portekizli oyuncu, taraftarların bu şovuna eşlik etti. Üçlünün ardından platforma giden yeni transferimize taraftarlarımızın sevgi gösterisi bitmedi. Konuşmasına başlamak için hazırlanan oyuncumuzun tribün şovunu da hayranlıkla izlediği görüldü. Maçlarda yaptıkları şovlarla tüm dikkatleri üzerlerine çeken taraftarlarımız, imza töreninde de aynı şovu gösterdi. ''Quaresma bizlere bir şov yapsana, beğenmezsek almayız'' şeklinde tezahüratta bulunan taraftarlar, ayrıca ''Q7, Q7, I Love You Q7'' tezahüratı yaptılar.
ŞOV SONRASI İMZALAYABİLDİ
Quaresma, taraftar şovunun ardından sözleşmeyi imzalayabildi. İmzanın ardından konuşan yıldız oyuncumuz, Beşiktaş için saha içinde gerekirse kanını da akıtacağını söyledi. Konuşmasına Türkiye'nin verdiği şehitler için üzgün olduğunu vurgulayarak başlayan Portekizli oyuncu, ''Buraya geldiğim için çok mutluyum. Çok büyük bir kulübe ve taraftara geldiğimi biliyorum. Buraya gelmen hayatımın en güzel anı oldu'' dedi. Takımımız’a gelmesinin en büyük nedeni olarak Kulübümüz’ün geçmişi ve taraftarlarımızın büyüklüğü olarak gösteren Quaresma, şunları söyledi:
''Başta Başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimiz beni almak için büyük çaba gösterdi. Hayatımın en güzel anını yaşıyorum. Çok mutluyum. Beşiktaş'a gelmemin en büyük nedeni hep beraber bu takımı şampiyon yapmak içindir. Söz veriyorum, şampiyonluk için her şeyimi vereceğim. Şampiyonluklar yaşayacağız. Herkese teşekkür ediyorum. Burada olmak benim için çok büyük bir gurur.''
YAKLAŞIK 25 BİN TARAFTAR GELDİ
Quaresma'nın imza törenine yaklaşık 25 bin taraftarımız geldi. Daha önce saat 17.00'de açılacağı açıklanan stat kapıları, yoğun ilgiden dolayı erken açılırken, taraftarlarımız imza törenine akın etti. Yaptıkları şovlarla renkli görüntüler oluşturan siyah-beyazlı tribünlerimiz, Quaresma'nın transferinden dolayı büyük sevinç yaşadı.
TARAFTARLARA TOP HEDİYE ETTİ
Portekizli oyuncu, imza töreni sonunda platformdan inerek saha kenarında dizili toplarla kısa süreli şovlar yaptı. Topları bir süre sektirdikten sonra taraftarlara atan Quaresma, formasını da küçük bir çocuğa hediye etti. Soyunma odasına giderken, bir çocuğu kucağına alan siyah-beyazlı oyuncu, bu şekilde fotoğraf çektirdi. Bu arada imza töreni sonrası taraftarlarımız, statta bulunan Kartal Yuvası'na hücum etti. Taraftarlarımız, Quaresma'nın formalarına büyük ilgi gösterirken, mağazada izdiham yaşandı.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla