Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2010, 12:50   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry Korsan'la Aşk Olur mu?

Benim özellikle dün dikkatimi çeken bir olay söz konusu..Gerçi bu durum Türk futbolunun geçmişten beri kanayan yarası..Korsan ürün satışı..

Kulüplerin en büyük gelir kaynakları arasında yayın gelirlerinden sonra gelen ürün satışı bulunmakta.Bu ürün satışları sayesinde kulüplerin özellikle ürünleri sattığı mağazaların sayısı da artar,gelir katsayısı da yükselir..Eğer sağlam bir duruş sergilenirse korsan diye bişey kalmaz bu ülkede ..

İnönü Stadı'na giden herkes bilir..Taksim tarafından yokuşu inip merdivenlerden aşağı indiğimizde her yerde korsan ürün satan kişiler yer alır..Tamam stada uzak olan yerlerde bi nebze anlarım ama KARTAL YUVASI'nın ÖNÜNDE bu satışı nasıl yapıyorlar buna aklım ermiyor..

Buna niçin,neden dur denemez? Dün yaa Quaresma'nın ürünlerinin çıktığı süre 3-5 saat olmamış sanki orjinal ürünlermiş gibi dışarıda bir muşambanın üzerine sermiş adam sanki nispet yaparcasına satışını yapıyor Kartal Yuvası'nın önünde..

Kartal Yuvası'ndan sorumlu kişiler,güvenlik görevlileri,yetkililer ise hiçbirşey yokmuş gibi seyirci oluyorlar bu duruma..Gözümün önünde ''Kartal Yuvası'nın içi kalabalık şurdan alalım ne de olsa aynı şey deyip insanlar korsana yöneliyorlar..

Bu büyük bir gelir kaybı anlamına gelir..Hesabı yapıldığında Beşiktaş Kulübünün kasasına girmesi gereken milyonlarca lira bikaç kişinin cebine giriyor ve haksız kazanç elde ediliyor..

Sizlerin de bu konu hakkında görüşleriniz ve düşünceleriniz vardır..Korsan'ı nasıl önleyebiliriz ile ilgili fikir jimnastiği yapalım belki sesimizi duyanlar çıkar..

Saygılar, Doğan Dursun - Besiktasforum/haber.NET
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla