Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2010, 21:13   #10
ucacan
 
ucacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Cenk Gönen karmaşası!

Denizlispor'un başarılı kalecisi Cenk Gönen'in Beşiktaş'a transfer olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Beşiktaş'ın kaleci Cenk Gönen'i transfer ettiği haberini Denizlispor Başkanı Ali İpek'in ağzından Doğan Haber Ajansı servis ettikten bir süre sonra Anadolu Ajansi ise yine Başkan Ali İpek'in ağzından görüşmelerin sürdüğü yönünde bir haber servis etti. Cenk transferiyle ilgili iki ajansin servis ettiği haberler şöyle:

CENK BEŞİKTAŞ'TA"Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği haber şöyle devam ediyor: "Ege temsilcisinin 16 yaşında Göztepe'den transfer ettiği Cenk karşılığında Beşiktaş'ın 1 milyon Euro artı sol bek oynayan Emre Özkan'ı vereceği açıklandı.
Denizlispor Başkanı Ali İpek, "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bir süredir transfer etmek istediği oyuncumuzu, isteklerimize daha olumlu cevap veren Beşiktaş'a vermeyi tercih ettik. Siyah-beyazlı kulüpten aldığımız genç yetenek Emre Özkan'ın da bize, Bank Asya 1. Lig'de vereceğimiz şampiyonluk mücadelesinde önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Her iki kulübe de hayırlı olsun" dedi."
Anadolu Ajansi'nın servis ettiği haber ise şöyle:
"GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"

"Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, kaleci Cenk Gönen'in Beşiktaş'a transferiyle ilgili görüşmenin devam ettiğini söyledi. Beşiktaş'ın bir süredir renklerine bağlamaya çalıştığı Denizlispor'un genç kalecisi Cenk'in transferinde son aşamaya gelindi. Beşiktaş yönetimiyle görüşmelerini sürdüren Denizlispor Kulübü Başkanı İpek, kesin anlaşmanın henüz olmadığını, görüşmelerin devam ettiğini belirterek, ''Cenk'in transferi konusunda Beşiktaş yönetimiyle görüşmelerimiz devam ediyor. Cenk'e karşılık bonservis bedeli ve iki futbolcu talebimiz oldu. İstediğimiz futbolculardan birisi kesinleşti gibi'' dedi.
Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek Denizlispor'un, kaleci Cenk'in transferinden dolayı Beşiktaş'tan bonservis bedeli artı genç oyuncu Emre Özkan'ı istediği öğrenildi.
__________________
Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.
ucacan Ofline