Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2010, 09:50   #18
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Guti-Robinho ikilisinin geldiğini düşün bi abi...Fink'i hala takımda tutacak mısın? Ernst-Necip-Guti üçlüsü o bölgeyi taşır bir sezonda, olmadı Uğur da var, zaten o bölgeye bir Murat Ceylan gibi alınsa fena olmaz diyoruz bu yüzden...Fink kendine yer bulamaz bu kadar yabancı içinde, 6+2'nin +'sı belki olur...Robinho-Guti gibi oyuncuların gelip Fink'in gönderilmesi yazık olmaz bence, süper olur...
Ya abi bak iyi güzel söylüyorsun sen bir alternatif sunmuşsun murat ceylan gelsin falan diyorsun. Eğer orda alternatif oluşturulacaksa buna hayır demem. Ama gidip de Tello yu Tabata yı Delgado yu takımda tutup Robinho ve Guti yi getirmek için Fink i gönderirlerse tabi ki yazık olur. Bir de çok önemli bir noktaya değinmişsin 6+2 nin + sı olmayı kabullenebilecek ve takım için yeterli düzeyde yabancılarımız hangileri takımda bunu bir düşünmek lazım. İlla ki bu takımda birileri o + 2 olacak ve bunu sorun etmeyecek profesyonellikte takımda çok az oyuncu var tabata tello delgado oynamadı mı moral bozacak performans kaybedecek oyuncular. Ne kadar sevmesem de Holosko ve tabi ki Fink o +2 için en uygun oyuncular. Çünkü hiç bir sorun etmeden ne zaman forma verilirse görevlerini yapmaya çalışacak tarzda bir anlayışları var. Holosko bizim için yetersiz de olsa Fink geçen sene bu takım için iyi bir savaşçı olduğunu kanıtlamıştır kesinlikle o + için de olsa tutulması gereken alternatiflerden biridir. Ben zaten Fink ilk 11 oynasın demiyorum ondan iyi bir alternatif bulunabiliyorsa yollansın ama aksi halde bir sezonu ernst necip ve guti nin kaldırabileceğini düşünmüyorum ben. Guti zaten fink in görevini yapmıyor onu katmayabiliriz de hatta.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla