Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2010, 13:28   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mesut için 'Melek' Oldu

Click the image to open in full size.
Bild gazetesi, ''Onlar Dünya Şampiyonası'nın yaz masalı'' başlığıyla verdiği haberde, aile arasında yapılan sade bir törenle İslamiyet'i seçen Lagerblom'un ''Melek'' adını aldığını belirtti.

Alman pop kraliçesi Sarah Connor'un kız kardeşi olan Anna Maria Lagerblom'un annesinin, kızının son zamanlarda evde domuz eti yemediğini ve Kuran-ı Kerim'e ilgi duyduğunu fark ettiği ifade edildi.

Gazetenin haberinde, Sarah Connor'un, ''Kız kardeşimle bu konuyu uzunca tartıştık. Doğrusu şaşırmıştım. Ancak kararına saygı duyuyorum'' şeklinde konuştuğu kaydedildi.

Protestan olan ailesinde konunun görüşüldüğünü anlatan Sarah Connor, ''Anna Maria ve Mesut ailemizin birer parçası. Önemli olan birbirlerini sevmeleri. Müslüman ya da Hristiyan olmaları ailemizde çok da fazla bir rol oynamıyor'' dedi.

İkilinin geçen yazdan bu yana birlikte olduğu ifade edilen haberde, Anna Maria'nın Güney Afrika'da devam eden Dünya Kupası'nda Mesut'u yalnız bırakmadığı ve futbolcu eşleriyle birlikte aynı otelde kaldığı hatırlatıldı.

Gazete, Mesut ve Anna Maria'nın (Melek) bu konuda bir açıklama yapmak istemediğini, ancak olayı doğruladığını bildirdi.

Haberde ayrıca, Anna Maria'nın eşi olan Werder Bremen'in eski futbolcusu Pekka Lagerblom'dan ayrı yaşadığı ve daha önce başka bir ilişkiden 8 yaşında çocuğu olduğu hatırlatıldı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla