Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2010, 21:09   #32
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yeni sezona Bernd Schuster yönetiminde hazırlanan ve Portekizli Quaresma'yı transfer ederek büyük ses getiren Beşiktaş, şimdi de İspanyol Guti'yi transfer etmek için girişimlere başladı.
Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ın top başı yaptığı ilk antrenmanı Nevzat Demir Tesisleri'nde takip eden NTV Spor ekibinden Hakan Gündoğar, siyah-beyazlı ekibin Guti için girişimlerde bulunduğunu bildirdi. Spor Servisi Programı'na bağlanan ve Fuat Akdağ ile Mehmet Demirkol'un sorularını yanıtlayan Hakan Gündoğar, Beşiktaş'ın Guti'yi almak için sponsorlarla görüşmelerde bulunduğunu ve sponsorla anlaşılması durumunda Guti'yi transfer edeceğini ifade etti.

ZAPO YOLCU LİSTESİNDE

Beşiktaş'ın kadrosunda 12 yabancı futbolcu bulunuyor ve gözden çıkartılan isimlerin başında Zapotocny geliyor.

ES-ES TABATA DİYOR

Bu arada geçen sezon kadroya katılan ve maliyeti sebebiyle büyük tepki çeken Tabata için devrede bulunan Eskişehirspor, Brezilyalı futbolcu için girişimilerini hızlandırdı.

SCHUSTER'İN ESKİ ÖĞRENCİSİ

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Alman Bernd Schuster, 2007-2008'de Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde Guti'nin hocalığını yaptı.
1994'te Real Madrid C Takımı ile futbola başlayan Jose María Gutierrez Hernandez, o yıldan beri La Liga ekibinde yer alıyor ve kısaca Guti olarak tanınıyor. 1.86 boyunda olan 33 yaşındaki İspanyol yıldız, 1995'ten beri Real Madrid A Takımı forması giyiyor ve Mor Menekşeler ile 385 maça çıktı 45 gol kaydetti. İspanya Milli Takımı'nın formasını ilk kez 1999'ta taşıyan Guti, 2005'e kadar Boğalar için mücadele verdi ve 14 kez milli olurken 3 gol kaydetti.


Buda NTVSPOR'un Haberi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla