Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2010, 11:54   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
`Güzel Günler Göreceğiz´

Click the image to open in full size.
Beşiktaş`ın efsane futbolcu ve teknik direktörlerinden Dorde Miliç, Beşiktaş`ın çok iyi transferler yaptığını ve siyah beyazlı takımı çok daha güzel günler beklediğini söyledi.

Beşiktaş`ın yeni sezon öncesi iyi transferler yaptığını vurgalayan Miliç, "Schuster çok iyi bir futbolcu idi. Ardından teknik direktörlük yaptığını dönemde de çok başarılı oldu. Bence Beşiktaş`ta başarılı olamaması için hiçbir neden yok. Quaresma ve Hilbert de önemli transferler. İnşallah başarılı olurlar" şeklinde konuştu.

Beşiktaş teknik direktörüyken kazandıkları şampiyonluğu hiç unutamadığının altını çizen Dorde Miliç, "1982 yılında yaşadığımız şampiyonluğu asla unutamıyorum. Futbol oynarken ise rahmetli Vedat Okyar, Sami, Zekeriya ve Lütfü ile yaşadığımız çok güzel anılarımız var. Ligde şampiyon olamamıştık ama Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Kupası`nı almıştık. Anlatmaya değer çok hatıram var. Bilhassa Beşiktaş`ta" dedi.

Son olarak Siyah beyazlı taraftarlara da mesaj göndere Dorde Miliç, "Kara Kartalı desteklemeye devam etsinler, çünkü Beşiktaş için kesinlikle daha güzel günler geliyor" dedi.

1973 -75 yılları arasında futbolcu olarak siyah beyazlı formayı giyen Miliç, 1980-84 yılları arasında teknik direktör olarak 3.5 yıl görev yapmış ve Beşiktaş`ı 14 yıl aradan sonra şampiyonluğa taşımıştı.

Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla