Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2010, 15:08   #118
safa1903

safa1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Vettel, Tekrar Polde Olduğu İçin Keyifli

Click the image to open in full size.
Sebastian Vettel, uzun bir aradan sonra yarınki Avrupa Yarışı için pol pozisyonunu kazanmaktan dolayı oldukça keyifli olduğunu söyledi.

Red Bull sürücüsü, son 4 yarışta sürekli takım arkadaşı Mark Webber'in gerisinde kaldı ancak Valencia'da pol pozisyonunu kazanarak bu sıralama üstünlüğüne son verdi.
Vettel, bu sezon 3. kez, kariyerinde ise 9. kez bir yarışa pol pozisyonundan başlayacak.
Vettel "Bu iyi. Son bir kaç yarışta cumartesi günleri istediğimiz gibi olmamıştı, bu yüzden iyi. Bu pitler, Valencia ve Kanada, bizim en güçlü olacağımız pistler değildi bu yüzden aracıilk sıraya oturtmak güzel ve performansımız iyi görünüyor."
"Son bölümü oldukça sıkı olan bir sıralama oldu. İlk turumda ilk sektörde çok zaman kaybettim ve ikinci turumda her şeyi düzgün yapmam gerektiğini biliyordum ve bunu başardım."
"Bugün için mutluyum. Çok zorlu bir hafta sonı geçiriyoruz. Özellikle de F-kanalı tekrar kullanmaya başladığımız için ve diğer yenişeylerden dolayı bazı mekanikerler sadece 1 saat uyuyabildi." dedi.
Vettel, ilk defa bir yarışta kullanacakları F-kanal sisteminin farkını hissedebildiğini söyledi.
Vettel "Çok büyük bir şey değil ancak yine de farkı hissedebiliyorum. Mclaren'in bu sistemle ne kadar kazandığını görebiliyorsunuz. Biz her turda ve sürüşte öğreniyoruz."
"Dün çok mutlu değildik ancak gece de bir adım daha atmayı başardık. İnce ayarın nasıl olacağını görmek için monitörlerin karşısındaydık. Aynı zamanda onun sayesinde yarınki yarış için iyi konumdayız." dedi

Trf1