Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2010, 17:54   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
J.Cesar Zor Ayakta!

Click the image to open in full size.
Cuma günü berabere biten Portekiz maçının ardından kalecisi Julio Cesar’ın kullandığı korumalık hakkında ortaya atılan iddialar Brezilya Milli Takımı tarafından yalanladı.

Takımın sözcüsü Rodrigo Paiva, kalecinin göğüs kısmında kullandığı metal maddenin FIFA tarafından onaylanmış olduğunu söyledi. "Sakıncalı olabilecek tek şey maddenin ucundan bulunan metal tutaçlardır” diyen Paiva sözlerini şöyle sürdürdü: “Kalecimizin ekipmanı arasında yer alan bu korumalık, geçen iki yılda kulübünde ve milli takımda kendisini rahatlatmak için kullanılmaktadır. Karşılaşmadan önce FIFA’dan yetkili bir kişi bunu kontrol etmiş ve sorun olmadığı için kullanılmasına izin vermiştir.”

Söz konusu koruyucu Portekiz maçında Julio Cesar’ın, Portekizli Raul Meireles’le çapıştığı pozisyon sonrasında yapılan tedavisi sırasında ortaya çıkmıştı. Bu durum bu ekipmanın kurallara aykırı olup olmadığı tartışmasını beraberinde getirmişti.

Julio Cesar, Portekiz maçından sonra yaptığı açıklamada ise korucuyu kendisine rahatlık vermesi için kullandığını ve sayesinde ağrılarının neredeyse bittiğini söyledi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla