Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2010, 18:14   #8
bruschaga

bruschaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
unutulmaz ilhanim o ayri konuda ilhanla zapo arasindaki farki anlamayacak kadar saf bir taraftar toplulugumuyuz ki biz biri turk adamin ici disi besiktasli biri yabanci adamin ici disi profosyonellik ve para bukadar basit bir olay takmaya gerek yok zapo bugun gelse besiktasta oynasa bursaya gol atsa yine ayni sekilde sevinir cunku onlar para icin isci olarak bir memlekete gelen insanlar o zaman mesut almanya adina gol atiigi zaman sevinmicekmi yani biraz mantikli bakmak lazim olaya taraftari germenin anlami yok olaki schster bu adam benim oyun planima daha uygun dedi ve tuttu zapoyu takimda taraftar surekli yuhlicakmi dikkat etmek lazim konu acarken taraftari daha takimimizdan gitmesi kesinlik kazanmamis bir topcu icin gaza getirmemek lazim
Aslinda sende haklisin ama yinede ben kendi adima hazmedemiyorum,benim gibi düsünende cok.bu konu burya acilmasaydi bile yine bu konu devamli gündeme gelecekti.bizi digerlerinden ayiran farkimiz bu iste,biz böyleyiz iste.topuz bjk formasini giyer,ölürümde fb formasi giymem 50milyon dollarda verseler gitmem oraya deyip iki gün sonra fb formasini giyip kafasinada o sapkayi koyup stada cikar o serefyoksunu o meshepleri genis mideleri genis ezikbahce toplulugu onu bagrina basar.ama biz öyle degiliz,ben sahsen zapoyu o kutsal formayi üstünde görürsem kahrimdan perisan olurum.internet sitelerinde o bacaklarini acip bize cektigi hareketi durmadan yayinlayip bizle dalga gecerler.baskasi umursamiyor önemli degil diyor bana basari kazandirsin gerisi bos diyor ama biz diyemiyoruz cünki biz vallahide billahide dünyanin en serefli en haysiyetli insanlarin olusturdugu bir camiayiz.bizi seref yoksunu ve adilerden ayiran da bu iste,göze batmamiz bundandir.zapo kümesine geri dönsün,bundan sonra rio ferdinandtan bile iyi oyuncu olacaksada istemem.bjk oyuncusu 1gol attigi icin rakip takima bile o hareketi yapmaz,iddaa ediyorum hicbir bjk li o hareketi rakip takim tribününe yapmaz.fb liler yapar saibeciler yapar yapiyorda ama biz yapmayiz yapanida barindirmayiz.allah yolunuda acik etsin demiyecem cünki bunu istemiyorum,yolun acik olmasin zapo insaallah rezil rüsva olursun gittigin heryerde.defol git bu camiadan.git serefsizbahcede oyna,emreyle baroniyle bilicayla volkanla süper olursunuz