Nihat Kahveci " Cok Hırslıyız " | | Beşiktaş`ın konakladığı otelde yapılan basın toplantısında A Milli Takım’ın ABD kampına katılan oyuncular arasında olması nedeniyle kampa geç katıldığını belirten Nihat Kahveci, “Herkesle konuşma imkanım oldu. Herkes mutlu ve istekli. Çalışmaların çok iyi geçtiğini söyleyebilirim” diye konuştu.
Eski teknik direktör Mustafa Denizli’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Nihat Kahveci, yeni teknik direktör Schuster’in de çok başarılı birisi olduğunu belirtti. Kahveci, “Schuster’in Türkiye’ye gelmesi büyük bir olay. Sürekli çalıştırdığı takımlarda kupa kazandı. İnanıyorum ki bizde de çok başarılı olacak” dedi.
Kendisinden beklentilerin yüksek olduğunu bildiğini belirten başarılı oyuncu, geçen sezonun ilk yarısında iyi olmadığını ancak ikinci devrede performansını yükselttiğini ifade etti. Kahveci, “İyisiyle kötüsüyle bir sezon bitti. Geriye bakmayı sevmem. Önüme bakıyorum. Sağlıklı olduğum sürece çok başarılı olacağımı düşünüyorum” diye konuştu.
Basın mensuplarının Portekizli yıldız Quaresma ve Alman oyuncu Roberto Hilbert’in transferleriyle ilgili sorularını da yanıtlayan Nihat Kahveci, şöyle konuştu:
“Quaresma’nın transfer haberini duyunca çok sevindim. Ronaldo’dan önce dünyada Quaresma konuşuluyordu. Başka takımları seçseydi, başka bir Quaresma olabilirdi. Takıma ayrı bir hava kattı. Çok büyük bir transfer. Quaresma nasıl bir futbolcu olduğunu antrenmanlarda hemen gösterdi. Dil konusunda da çok şanslı. Çünkü takımda aynı dili konuşan çok futbolcu var. Ben yeni gelen transferler için uyumun sorun olacağını düşünmüyorum. İkisi de çok yerinde transferler.”
“Forma aslanın ağzında değil, artık midesinde. Çünkü her mevkide 3-4 futbolcu var” ifadelerini kullanan Kahveci, her teknik direktörün oyun felsefesinin farklı olduğunu, insanların büyük takımlardan bol gollü maçlar beklediğini, ancak bunun defansı unutacakları anlamına gelmediğini sözlerine ekledi.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... |