Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2010, 15:57   #82
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
Geçtiğimiz günlerde yaptığımız araştırmalar sonucunda okurlarımıza Beşiktaş´ın İspanyol yıldız Guti ile her konuda anlaştığını duyurmuştuk.

Fakat sabah saatlerinde Lig Tv´de çıkan bir haberde Başkan Demirören´in "Guti ile ilgili bir düşüncemiz" yok dediği röportaj yayınlandı.

Bizler bunun üzerine yine de araştırmalarımıza devam ettik ve bazı sonuçlara ulaştık.

-GUTI GELMEYE HAZIR, ANCAK... -

Macadogru.com olarak yaptığımız araştırmalar sonucunda, tekrar ediyoruz Guti ile anlaşıldı. Ve oyuncu Beşiktaş "Gel" dediği anda gelmeye hazır.

Çünkü sağlam kaynaklardan Guti ile anlaşıldığı haberini teyid ettirdik ve bundan sonrası tamamen başkanın inisiyatifine kalmış bir olay.

-CAMİA İKİYE BÖLÜNDÜ-

Başkanın kafaları karıştıran açıklamasına ise camia içinden hem destek veren var hem de eleştirenler var.

Bir kesim "Çok doğru bir karar, Beşiktaş´a yakışan bir oyuncu alınmalı" derken, bir kesim de "Çok çağdışı bir düşünce, adam mahkeme açtı ve kazandı. Bu bir feyk davranış" diyor.

Bizler hala haberimizin arkasındayız. Bundan önce Quaresma, Schuster, Hilbert ve Cenk Gönen transferlerinde de olduğumuz gibi.

-BEŞİKTAŞ´IN TRANSFER POLİTİKASI-

Fakat şu da unutulmamalı ki, Beşiktaş´ın bu sezon ki transfer politikasına bakıldığında hep aynı oyunun oynandığını gördük.

Schuster gündeme geldiğinde "İlgilenmiyoruz" açıklaması yapıldı, Quaresma transferi Mete Düren tarafından "Olumsuz sonuçlandı" diye deklare edildi ama bugün bakıyoruz ki iki isim de Beşiktaş çatısının altında, Beşiktaş eşofmanları ile yeni sezon hazırlık kampındalar.

Diğer tüm haberler gibi bunun da takipçisi olacağız. Gelişmeler Macadogru.com´da olacak. Bizden ayrılmayın!...

MACADOGRU.COM / ÖZEL HABER
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla