Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2010, 20:00   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
`O Bir Dahi´

Click the image to open in full size.
Hollanda'nın Dünya Kupası öncesi oynadığı hazırlık maçında sakatlık geçirerek takımının grup maçlarında fazla oynama şansı bulamayan Arjen Robben, Hollanda'nın Slovakya ile oynadığı 2. tur maçında ilk 11'de maça başlayıp takımını 1-0 öne geçiren golü kaydederek sahalara müthiş bir dönüş yaptı.

Arjen Robben maçın ardından yaptığı açıkalamada gol attığından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek takım olarak istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Yıldız futbolcu: "Bugün çok güzel bir galibiyet aldık. Slovakya maçında en iyi oyunumuzu ortaya koyamadık belki ama takım olarak sahada gösterdiğimiz performans bize çeyrek finali getirdi. Şimdi çeyrek finaldeki rakibimizi bekleyeceğiz." dedi.

2010 Dünya Kupası 2. tur mücadelesinde Hollanda'ya yenilerek çeyrek final şansını kaçıran Slovakya'nın teknik direktörü Vladimir Weiss, Robben'i durdurmayı başaramadıklarını belirterek: "Üç gündür Hollanda maçına hazırlanıyoruz. Robben'in oynayıp oynamaycağı belli olmamasına rağmen biz planlarımızı oynayacağı yönünde yapmıştık. Ancak buna rağmen onu durdurmayı başaramadık. Bu maçta Robben kesinlikle bir dahi olduğunu gözler önüne serdi." dedi.

Weiss Robben'in bu muhteşem performansını sakatlığı tamamen geçmemesine rağmen yaptığını ve bunun inanılmaz bir şey olduğunu sözlerine ekledi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla