Serdal Adalı'dan Quaresma İtirafı | | Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Komite Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, dün takımın kamp yaptığı otelde basına bir yemek verdi.
Siyah beyazlı idareci yemek sonrası yaptığı sohbet toplantısında merak edilen bir çok konuda açıklama yaptı.
Quaresma’yı ilk gördüğünde, yanlış adamı mı transfer edeceklerini düşündüğünü belirten Adalı, "Masaya oturunca ne kadar doğru bir transfer yaptığımızı anladım. Milano’ya üç kere gittim. Herkese sordum. Gece hayatı olup olmadığına emin olduk. Camiamızın istediği Quaresma’yı transfer etmemiz lokum gibi oldu. 20-30 milyon euroya satmak hayalcilik olur ama ona sezon sonunda mutlaka teklif gelecektir. Bu transfer 20 gün önce de bitebilirdi. Ama 300 bin euro fazla vermemek için o zaman anlaşmamıştık. Basında bu kadar çok Quaresma haberi çıkmasaydı bu transfer 1 milyon euro daha ucuza mal olabilirdi ” diye konuştu.
Siyah-beyazlı yönetici, Robinho transferinin sorulmasına üzerine, "Menajerler kendi aralarında iş çıkarmak için futbolcuya soruyorlar. Robinho ile bire bir konuşup teklifte bulunmadık. Hilbert transferinde Denizli’den onay almıştık. Quaresma kadar faydalı olabilecek bir oyuncu” dedi. Kaynak: Milliyet
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' |