Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2010, 12:24   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Federasyon üyesinden Capello'ya destek

Click the image to open in full size.


İngiltere Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Phil Gartside, Teknik Direktör Fabio Capello'nun milli takımın başında kalmasını beklediğini söyledi.

İngiltere Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Phil Gartside, İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello'ya destek verdi ve İtalyan teknik adamın görevde kalmasını beklediğini söyledi.

İngiltere Futbol Federasyonu, takımın Dünya Kupası'nda Almanya'ya 4-1 yenilip elenmesi sonrası, 64 yaşındaki Capello'nın görevde kalıp kalmayacağını değerlendiriyor.

Gartside, BBC Spor Muhabiri Dan Roan'a yaptığı açıklamada, 'Takımımızın başında bu işin en iyisi var' dedi.

Gartside, 11 üyeli Yönetim Kurulunun iki üyesiyle daha konuştuğunu ve onların da Capello'ya destek verdiğini söyledi.

Federasyon yetkilileri, iki yıl daha sözleşmesi bulunan Capello'ya, görevde kalıp kalmayacağını öğrenmek için iki hafta daha beklemesi gerektiğini söylemişlerdi.

Federasyon Başkanı'ndan destek
Capello'nun kaderine 11 Temmuz'daki Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısında karar verilecek. Federasyon Başkanı Sir David Richards ve İdari Direktörü Adrian Bevinton'un vereceği kararın tüm yönetim kurulu üyelerinde kabul edilmesi gerekiyor.

BBC Spor Editörü David Bond, Richards'ın da Capello'ya destek verdiğine dair işaretler alındığını söylüyor.

Yılda 6 milyon sterlin aldığ belirtilen Capello, İngiltere'nin Güney Afrika'daki kötü performansından sorumlu tutuluyor.

İngiletere Milli takımı, grup karşılaşmalarında ABD ve Cezayir'le berabere kalmış, Slovenya'yı da zorlanarak 1-0 yenmişti.

İkinci tur karşılaşmasındaysa Dünya Kupası'nda Almanya'ya karşı en ağır yenilgisini almıştı.

Ancak Gartside, 'Bu Capello'nun hatası değil. İyi bir iş çıkardı ve devam etmesi gerekiyor. Umarım kalır ve bence kalacak da. Mesele para değil. Güçlü olmalıyız. Taraftarlarla sorunumuz yok, basınla var' diye konuştu.

Capello geçen Pazartesi günü düzenlediği basın toplantısında görevde kalıp, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde takımın başında olmak istediğini söylemişti.


Federasyon üyesinden Capello'ya destek - Mynet Haber
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla