Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2010, 18:03   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yolcular Belli Oldu

Click the image to open in full size.
Siyah-Beyazlı takımda Tomas Zapotocny ile Tello'nun gönderilmesi kesinleştiHolosko ve Nobre ise teklif gelmesi halinde satılacak.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş'ta 30 kişilik kadroyu 24'e indirmek isteyen teknik direktör Bernard Schuster, gönderilecek futbolcular listesinde önceliği yabancılara verdi. Alman teknik adam, öncelikle geçen sezon Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Tomas Zapotocny'yi kadrosunda düşünmüyor.

Schuster'in düşünmediği ikinci isim ise, halen Şili Milli Takımı ile birlikte Dünya Kupası'na giden ve elenen Tello. Hilbert'in transferinden sonra bu bölgede Tello'yu düşünmeyen Beşiktaş Teknik Direktörü, yönetime iki oyuncunun da satılması ya da kiralanması yönünde rapor verecek.

KULÜP İÇİN LÜKS OLUR
Quaresma'nın transferi nedeniyle de yöneticilere Holosko'nun yedek kalacağını ifade eden Bernard Schuster, 'Eğer teklif gelirse Holosko'nun satılması yerinde olur' dedi. Hatırlanacağı gibi Holosko'yu Bursaspor daha önce transfer etmek istemişti. Schuster'in 'gönderilmesi yerinde olur' dediği dördüncü futbolcu ise Mert Nobre. Yönetimden Robinho ya da Luca Toni'nin transfer edilmesini isteyen Alman teknik adam, 'Nobre benim oynatmak istediğim sistemin forveti değil. Bu nedenle kadroda tutmamız kulübümüz için lüks olur' diye konuştu. 7 Temmuz'da bitecek kampın ardından 4 futbolcuya da teknik direktör Schuster'in kararı tebliğ edilecek.



__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla