Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2010, 08:17   #3077
fanatikkartal
 
fanatikkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

İŞTE BEŞİKTAŞ´IN GİZLİ BOMBASI!..Quaresma´nın transferinden sonra yabancı transferinde çıtayı yükselten Beşiktaş´ta Robinho ve Guti´den sonra bir başka bomba isim daha ortaya çıktı.

İlk defa Macadogru.com´un açıklayacağı bu ismin Beşiktaşlı taraftarları çok heyecanlandırağı apaçık ortada...

- O İSİM THIERRY HENRY -

Yaptığımız araştırmalar sonucunda siyah-beyazlıların sır gibi sakladığı bu ismin Barcelona´da forma giyen 33 yaşındaki Fransız yıldız Thierry Henry olduğu öğrenildi.

Beşiktaş´ın gündemde olan transfer girişimleri Robinho ve Guti´nin yanısıra, çok uzun bir süredir gizliden gizliye Henry´nin transferi için uğraştığı ve büyük bir aşama kaydedildiği de gelen bilgiler arasında.

- SCHUSTER DE İSTİYOR -

Siyah-beyazlıların dünyaca ünlü yeni hocası Schuster´in takıma bir golcü istediği ve yönetimden gelen Henry haberleri üzerine oldukça mutlu olduğu, bu girişimleri desteklediği öğrenildi.

- BEŞİKTAŞ´IN ÖNÜNDE ÇOK ÇETİN BİR ENGEL VAR -

Fakat Beşiktaş´ın şu anda yabancı transferinde eli kolu bağlanmış durumda. Uzun süredir Henry için gizliden gizliye görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, bu yolda çok büyük mesafeler kat etmesine rağmen, takımdaki yabancı fazlalığından dolayı kıpırdayamıyor.

- YALANLAMALAR STRATEJİK BİR HAMLE -

Bu sebeple de yönetimin, gündeme gelen isimlerle ilgili olarak sürekli "İlgilenmiyoruz" demesinin bir strateji olduğu, çünkü Beşiktaşlı yöneticilerin eldeki yabancıların değer kaybetmesini istemediği de bize gelen duyumlar arasında.

Bakalım Robinho, Guti ve Henry şeytan üçgeninde gidip gelen Beşiktaş yönetimi, bu 3 dünya yıldızından birisine Beşiktaş forması giydirebilecek mi?

Yoksa Beşiktaş taraftarı bu sene sadece Quaresma´yla mı yetinecek?

Gelişmeler Macadogru.com´da olacak... Bizden ayrılmayın!...

MACADOGRU.COM / ÖZEL HABER

*Not: Macadogru.Com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. MACADOGRU.COM©
fanatikkartal Ofline