Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2010, 12:24   #83
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bazı yerlerde taraftara hak veriyorum.Takımda yıldız görmek istiyorlar.Bazı yerlerde teknikadamlarada hak veriyorum.Eldeki malzemeden birşeyler yapmak için yırtınıyorlar.Ama yönetime hak verecek bir konu bulmakta biraz zorlanıyor,bulamıyorum.
Bu yazdıklarıma paralel olarak mevcut kadronun tek önlibero ile hüsran yaşayacağını,Bobo ile şampiyon olamayacağını,Q7 nin yanlış transfer olduğunu,mevcut kadronunda hangi 11 yapılırsa yapılsın 3. ya da 4. olacağını üzülerek tahmin ediyorum.
Bu bir tahmin,tutmazsa yanılmış olurum.Benim böyle bir lüksüm var.Çünkü yanılmaktan başka kaybedeceğim birşey yok.Beşiktaşı yönetenler ise büyük para harcadığında BJK nin yarınlarını karartıyor.Q7 tutmaz ise onun için harcanan para yarınlarda haciz olarak bize geri dönecek.Açıkçası geleceğimiz fb ve gs nin başarısızlığına bağlı.
Abi genel olarak katılmakla beraber eğer Fink gönderilmez bir de üstüne Guti alınırsa ( ki senin istediğin kallström yapısında alabileceğimiz en uygun isim Guti dir bu günlerde) Ortasahamızın bizi sezon sonuna kadar kaldırabileceğini düşünüyorum. Necip ve Erst le birlikte Guti ortasahayı her açıdan çekip çevirebilirler. 3 ü de iyi top dolaştırabilecek savunmayı destekleyebilecek kapasiteye sahipler. Bobo konusunda zaten Schuster de sana katılıyor olacak ki ilk isteği forvet olmuş adamın. Ama schuster Delgado nun kamp performanslarına falan güvenerek ortasaha istemiyorsa yarı yolda kalır tabi bunu inşallah geç olmadan anlar. Guti lazım bence. Forvet konusu ne olcak hiç bir fikrim yok ama kadro benim kafamda büyük ihtimalle şöle şekillendi.

Rüştü

ekrem(toraman) ferrari sivok üzülmez(ismail)
....................ernst......................... ......
...............necip.....Tello.......(fink)(gelirs e guti)
......Hilbert....................Q7
....................Nihat............. ( Bobo dan daha iyi top saklar ayağında ve top sürebiliyor en azından ki zaten yabancı kontenjanı olduğundan yapılabilecek bişey yok ortasaha bozulamaz. Ayrıca Schuster de Nihat ı forvet olarak tanımış bir teknik adam bu açıdan şu an en uygun alternatif bu gibi. Ayrıca Bobo dan daha fazla pres yapar hırslı adam.)

Bu kadroda gerçekten koşmayan tek adam Q7 dir. Takım mücadele açısından da teknik açıdan da yeterli seviyede gibi görünüyor ama tabi Tello gibi Nihat Bobo gibi ne yapacağı muamma adamlar var. Bunların yerine yapılabilecek transferlere göre tekrar konuşmak lazım. Özellikle kendi açımdan Guti gelirse bu sene ilk 2 garanti uefada da çeyrek final kesin diyorum.

Konu dartheagle tarafından (01-07-2010 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir..
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla