Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2010, 13:36   #3
kartalizmaemre
Banned

kartalizmaemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörü ve Teknik Direktör Sorumlusu Ulvi Güveneroğlu, Orhan Gülle`nin Gaziantepspor`a transferi ile ilgili 1903radyo`ya özel açıklamalar yaptı. Güveneroğlu, Orhan`ın siyah beyazlı kulüpte kalması için ellerinden geleni yaptıklarını ancak oyuncunun sözleşme teklifini kabul etmediğini söyledi.

İşte Güveneroğlu`nun 1903radyo`ya yaptığı açıklamaların satırbaşları;

"Orhan Gülle Gaziantepspor ile daha önce görüşüp anlaşmıştı. Biz kendisi ile konuşup Beşiktaş`ta kalması yönünde teklifde bulunduk. Ancak Orhan Güllle daha önceden kararını verip gitmek istedi ve Beşiktaş`tan ayrıldı. Kendisine başarılar dilerim. Orhan Gülle Beşiktaş`ta kalsa oynayıp oynamayacağı belli değildi. Kendi önünün açık olduğuna inanmadı ve bu kararı verdi. Bu tür oyuncuların oynaması gerekiyor. O kafasına ayrılmayı koymuş ve ayrıldı. Ben Orhan gibi oyuncuların yerinde olsam boş mukaveleye imza atardım. Ben Beşiktaş`a boş mukaveleye imza attarak geldim. Ama şu anda menajerlik sistemi çok büyük bir tehlike. Genç oyuncuların kafalarını menajerler karıştırıyor ve bu tip kararlar almalarını sağlıyorlar. Gaziantepspor Orhan`ın yetiştirme bedeli olarak 400.000 TL. gibi bir rakam ödedi. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Beşiktaş`ı suçlamamak gerekiyor. Orhan Gülle`nin gitmesine en çok üzülenler bizleriz. Beşiktaş Kulübü kurallar gereği yapacağı her şeyi yapmıştır. Batuhan`ın kalması için elimizde geleni de yapmıştık."

- HABER1903 -
kartalizmaemre Ofline   Alıntı ile Cevapla