Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2010, 19:33   #14
forza-kartal
 
forza-kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

BUNU DA YALANLAYIN

Click the image to open in full size.

Haber1903`ün Ozan İpek ile ilgili yayınladığı haber spor kamuoyuna bomba gibi düştü. Futbolcunun menajeri haberimizin ardından yaptığı açıklamada bizi yalancılıkla suçlayarak ağır ithamlarla eleştirdi. Bursaspor resmi internet sitesinden yayınladığı açıklama ile iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, futbolcunun da haberin doğru olmadığını ifade eden sözlerine yer verdi.

Biz Haber1903 olarak yayın hayatımıza başladığımız ilk günden bu yana hiçbir zaman yalan ya da maksatlı bir haber yayınlamadık. Bugün de Ozan İpek ile yaptığımız tele röpörtajı hiç bir ifadeyi çarpıtmadan okurlarımıza duyurduk.

Ancak çeşitli internet sitelerinde aleyhimize yapılan haberler bizleri fazlasıyla rahatsız etti. Haber1903 olarak Milli Takımımızın formasını giymiş genç bir futbolcunun zor durumda kalmaması adına ses kaydını yayınlamakta tereddüt ettik. Ama gelinen noktada okuyucularımızın ve tek taraflı istihbaratla çalışan bazı meslektaşlarımızın güvenini sarsmamak adına Ozan İpek ile yaptığımız röpörtajın ses kaydını kamuoyuna sunuyoruz.

İşte Ses kaydı Videos Posted by 1903tube.com: Ozan İpek Ses Kaydı | Facebook


- HABER1903 -
__________________
Click the image to open in full size.

Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı !
forza-kartal Ofline   Alıntı ile Cevapla