Alıntı:
macho´isimli üyeden Alıntı
Sevgili kardeşim, Quaresma sağ ayaklı bir sol kanat oyuncusudur. Tabiiki sağ açıktada oynayabilir ama verimli olduğu bölge sol taraftır. Aynı sağ ayaklı Arda Turan ve Tuncay Şanlının oynadığı gibi. Hillbert, sağ bek değil, sağ açık oyuncusudur. Tabiiki o da bekte oynayabilir. Ama bize bek olarak değil sağ açık olarak gelmiştir. Dediklerine kesinlikle katıldığım yerler var. Ne Tello ne Yusuf bizim orada beklentilerimizi karşılamaz. Ozanın gelmesi tabiiki iyi olur ama benim önceliğim Sercandır. Sercan gerçekten yetenekli ve üzerinde durulduğu zaman çok çok daha iyi olabilecek bir kapasiteye sahiptir. O yüzden umuyorum ikisi birlikte alınır.. |
aynı şeyi dicektim Hilbert sağ bek oynar diye yorumda bulunuyor herkes Hilbert bildiğin sağ açık adamıdır nedir bizim bu sağ açıklardan falan bek yapma derdimiz madem sağ açıkdan bek yapmaya meraklıyız ekrem orda oynasın hilberti niye boşuna aldık. Ayrıca hilbert kendi de dedi solda da oynarım die Q7 sağda oynar hilbert solda oynar. Ozan da onun yedeği olur kanat sorunu tamamen çözülmüş olur. Bence ozan iyi bir transfer olur ama ben de Sercan a çok sıcak bakmıyorum. Onun yerine Carlton Cole gibi kuvvetli bir santrafor veya raul gibi ayağında top saklayabilen oyun zekası yüksek bir forvet oyuncusu alınabilir.