Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2010, 21:13   #3135
brk06

brk06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gol atamamaktansa gol atmamızı tercih ederim.Yani geçen sezon az gol atıp,az gol yiyerek 4. olmaktansa, fazla gol atıp fazla gol yiyip gene 4. olmayı tercih ederdim.8 kişi defans olmaz tüm maçlarda.Bu kadar bayık futbol oynatılamazdı.Gelelim konu başlığına.Q7'ye umarım bişey olmaz ama bizim lig sert.Bu tarz futbolcuları sindiremeyen kompleksli defans oyuncuları var.Ben lugano veya bilica(gitti mi bilmiyorum)dan korkuyorum açıkcası.Bana kalırsa da pivot santrafor'a ihtiyaç var.Nobre'yi geçen maçta iyi analiz ettim adam hafta sonları halı saha maçı yapan adamlar gibi.Nobre 1.ligte bile oynayamaz.Bank asya ligi belki...Şimdi Q7 başta olmak üzere yerinde transferlerimiz var.(Hilbertten biraz endişeliyim umarım bu endişelerim yersizdir)Alt yapıdan gelen çok yetenekli gençlerimiz var.Diğer takım aynı olsa bile schuster ile birlikte bam başka bir Beşiktaş göreceğimizden eminim.Başka yerede yazmıştım ilk hazırlık maçından bende memnun değilim ama yeni teknik direktör, yeni sistem, yeni altyapıdan oyuncular,yeni transferler...Bu iş kolay değil hoca şu an sürekli farklı şeyler deneyip bu zaman dilimine kararını vermek zorunda.Oyunun şekli o yüzden böyle.Şu an takım otomobillerde olan rodaj evresinde.Rodajı atlattığımızda gaza sonuna kadar rahatça basıcaz merak etmeyin
brk06 Ofline