Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2010, 20:00   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İlk Yabancı Transfer Ogilvy

Click the image to open in full size.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren erkek basketbol ekibimiz, pota altı rotasyonu için uzun süredir gündemde olan transferi gerçekleştirdi ve Avustralya’lı milli oyuncu Andrew James "A.J." Ogilvy ile anlaşma sağladı..

Ülkesinin milli takımında da görev yapan 22 yaşındaki genç pivot, 2.13 boyunda ve 113 kilo ağırlığında. Genç oyuncu, son üç sezondur ABD’de NCAA ekiplerinden Vanderbilt forması giyiyordu..

Ekonomi eğitimi öğrenim hayatının bitmesinin ardından 2010 NBA draftında beklediği şansı bulamayan A.J. Ogilvy, Chicago Bulls forması ile NBA Yaz Ligi’nde mücadele etmişti..

Kolej kariyerinin son sezonunu; 13.4 sayı, 6.2 ribaund ve 1.5 blok ortalamaları ile tamamlayan Avustralya’lı oyuncu, NCAA kariyerinin en yüksek skorunu ise geçtiğimiz yıl LSU karşısında ürettiği 33 sayı ile gerçekleştirmişti. Ogilvy, özellikle geçtiğimiz sezon ülkemizde forma giyen Shan Foster ile uyguladıkları ikili oyunlar ile Vanderbilt’in en önemli oyuncuları arasına da girmişti..

Özellikle iki elinide kullanarak skor üretme yeteneği ile tanınan ve serbest atışlarda ki başarısı ile de bilinen genç oyuncu, NCAA kariyerinde özellikle potaya yakın aldığı toplarda ki etkili skor gücü ile dikkat çekmişti..
2009 yılında FIBA Okyanusya Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan Avustralya milli takımında da görev yapan Sydney doğumlu A.J. Ogilvy, böylelikle ilk profesyonel imzasını da ekibimize atmış oldu..

www.BjkBasket.org
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla